Horoscop 31 octombrie 2022, cu Neti Sandu. Zodia care primește o veste neașteptată

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 31 octombrie 2022, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTv. Revelații azi. Aflăm cine, unde, când, de ce, s-au petrecut niște lucruri și abia acum le înțelegem sensul.  

Vibrația zilei este 4 și o să facem tot posibilul să-i protejăm pe ai noștri, familia.

Horoscop 31 octombrie 2022 - Scorpion

O să le dați de capăt unor chestiuni mai complicate și o să vă restartați, că o să lansați la apă un proiect care o să vă aducă bani frumoși.

O să lucrați bine de tot în formula de grup și se anunță succes, cu toate că erați neîncrezători și ați crezut că nu merită efortul.

Sunteți pasibili de o schimbare de serviciu și poate vă mutați altundeva cu casa, poate pentru că v-ați căsătorit

Citește și
Arma care-i sperie pe ruși ar putea ajunge în Ucraina. Moscova amenință că va extinde „zona-tampon”

Horoscop 31 octombrie 2022 - Săgetător

Vin de undeva, poate din particular, niște bani și o să tot cheltuiți din ei că sunt multe de luat în perioada asta, dar o să vă descurcați fără probleme.

Vă dați întâlnire cu cineva care speră s-aveți o relație și o să vă evaluați sentimentele să știți ce șanse vă daţi.

O să puteți câștiga bani din surse suplimentare și o să faceți planuri de plecat pe undeva în weekend.

Horoscop 31 octombrie 2022 - Capricorn

Noutăți! O să aflați dedesubturile unei situații care v-a dat emoții, angoase chiar și o să știți cine a fost vinovat și ce trebuie făcut ca să intrați în normalitate.

Vor veni ceva bani din urmă și o să aveți pentru o ieșire cu familia și cu prietenii la sfârșit de săptămână.

O să vă bucurați de o atenție, un dar din partea cuiva care vă apreciază, i-o fi fost dor de voi, vrea să vă recucerească poate.

Horoscop 31 octombrie 2022 - Vărsător

O să fie nevoie de voi la o lansare de produse, poate fi un eveniment pe scena socială și să vă fie apreciată munca.

Se poate să dați concurs pentru ocuparea unui post și aveți toate șansele să căpătații o funcție, poate chiar alt serviciu.

Se poate să căpătați un titlu, să vi se mulțumească în mod public pentru rezultatele de la muncă, să fiți în top.

Horoscop 31 octombrie 2022 - Peşti

Se poate să plecați chiar și cu treabă în străinătate și savurați o gură de alt aer, să mă ieșiți din nota obișnuită și rutina care nu încurajează creativitatea.

O să aveți succes la examen, la școală, în general, poate vă ocupați de școala copiilor și o să fiți încântați de rezultate.

Poate sunteți cu gândul la o plecare și o să strângeți bani, să faceți rezervări și o să aveți și un anturaj pe gustul vostru.

Horoscop 31 octombrie 2022 - Berbec

Poate vă interesați pe la bănci să vedeți de unde să luați un împrumut că aveți nevoie de o casă, ori poate de o mașină și din salariu nu se poate, decât cu rate.

V-ar prinde bine un set de analize medicale și v-ați asigura o stare de sănătate bună, să n-aveți surprize.

Întrevedere cu cineva care vă propune o afacere și o să vă dați seama imediat dacă e pentru voi sau nu.

Horoscop 31 octombrie 2022 - Taur

Sunteți la mare căutare – e multă lume care vrea să lucreze cu voi și o să aveți de unde să alegeți, că nu e nimic obligatoriu, ci după gustul vostru.

E posibil să apară cineva care să vă facă ochi dulci și, dacă sunteți singur, o să vă dați voie să începeţi o relație.

Se poate să fiți în negocieri pentru un job sau colaborare și să vi se respecte condițiile pe care l-ați impus.

Horoscop 31 octombrie 2022 - Gemeni

E bine de făcut un inventar să știți de ce bani dispuneți și o să vedeți dacă vă puteți reamenaja interiorul locuinței sau să duceți mașina la reparat.

Familia are nevoie de voi, să le asigurați cele trebuie, să vă îngrijiți de sănătatea lor, să le duceți medicamente, diverse produse alimentare.

Sunt probleme legate de casă pe care nu le mai puteți amâna, ignora și o să cheltuit o sumă considerabilă de bani.

Horoscop 31 octombrie 2022 - Rac

Vi se propune o afacere care poate fi șansa vieții voastre de a deveni mai bogați și să vă asigurați un trai mai bun, mai ales dacă va contribui și partenerul de cuplu.

Sufletește are de unde să vă meargă mai bine și o să vă bucurați de timpul liber petrecut cu partenerul de cuplu.

Apare acel cineva care poate aduce un plus de lumină în viața voastră sentimentală și o să vă meargă bine de aici încolo.

Horoscop 31 octombrie 2022 - Leu

Poate dați o raită pe la magazine, să le luați și alor voștri câte ceva, dar mai ales pentru interiorul locuinței ar fi de cumpărat mobilă, aparatură, pentru confortul casnic.

Vin ceva bani de la serviciu și poate vă încumetaţi să luați un abonament la o sală de fitness, undeva să faceți mișcare.

Vise rezolvat o chestiune care ține de situația de la slujbă și o să puneți la drumul unui nou proiect.

Horoscop 31 octombrie 2022 - Fecioară

Vă asociați cu niște oameni de afaceri, că aveți un scop comun, și o să lucrați frumos împreună pentru că și ceilalți sunt de calibru vostru și o să vă sincronizați.

O să vă verificați de acte, de aprobări, să fiți cu toate la zi ca să vă puneți în practică proiectele.

O veste neașteptată de la cineva pe care-l iubiți și e de presupus că sentimentul este reciproc.

Horoscop 31 octombrie 2022 - Balanţa

Parcă vin ceva mai mulți bani în perioada asta, ca de altfel în fiecare an, și o să vă gândiți la o plecare într-o minivacanță sau faceți rezervare pentru Revelion.

O să vă asociați cu cineva care să țină pasul cu voi la treabă și vă sporiți veniturile dacă o să semnați un contract de muncă.

Oferta de colaborare sau vin de undeva niște bani care or să vă acopere cheltuielile acestei perioade.

Articol recomandat de sport.ro
”O echipă maghiară poate ajunge în Liga 1 din România. Anti-maghiarismul, tipic la București”. Reacție deplasată a fotbalistului ungur legitimat în România
”O echipă maghiară poate ajunge în Liga 1 din România. Anti-maghiarismul, tipic la București”. Reacție deplasată a fotbalistului ungur legitimat în România
Citește și...
Horoscop 24 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Două zodii intră în banii din conturi să cumpere câte ceva
Horoscop 24 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Două zodii intră în banii din conturi să cumpere câte ceva

Horoscop 24 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi destinsă. Părem mai concentrați asupra lucrurilor care ne interesează și o să avem randament bun la treabă, o să facem rost și de bani.  

Horoscop 23 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Lună Plină cu neprevăzut pentru toate zodiile
Horoscop 23 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Lună Plină cu neprevăzut pentru toate zodiile

Horoscop 23 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Lună Plină, cu destul neprevazut!. Ies la iveală tot ce-am vrut să ascundem, să uităm poate, să ne dezicem de niște lucruri și o să trbuiască să privim un adevar în față.  

Horoscop 22 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se anunță o primă de Paște
Horoscop 22 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se anunță o primă de Paște

Horoscop 22 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Vești bune azi. O să reacționăm cu interes la mesajele care ne trec pe la urechi și o să ne facem planuri și pentru sărbători și pentru după.

Recomandări
INTERVIU. Cum a urmărit Nicușor Dan seara în care Cîrstoiu a fost eliminat de PSD-PNL: ”M-am jucat cu copiii și m-am culcat”
INTERVIU. Cum a urmărit Nicușor Dan seara în care Cîrstoiu a fost eliminat de PSD-PNL: ”M-am jucat cu copiii și m-am culcat”

Primarul general Nicușor Dan nu a mai avut răbdare să stea până la finalul negocierilor PSD-PNL în seara zilei de luni, în care Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă au decis soarta candidatului Cătălin Cîrstoiu, așa că s-a jucat cu copiii și ... s-a culcat.

Schimbarea la față a Rusiei. Cinci scenarii despre cum ar putea arăta această țară după Vladimir Putin
Schimbarea la față a Rusiei. Cinci scenarii despre cum ar putea arăta această țară după Vladimir Putin

"Ce se va întâmpla pe termen lung cu Rusia?" este marea întrebarea pe care foarte multă lume și-o pune, mai ales că nici măcar "Țarul de la Kremlin", Vladimir Putin, nu poate scăpa de moarte.

Marcel Ciolacu: „Locul domnului Cristian Popescu Piedone nu poate să fie decât ca şi primar, în continuare, la Sectorul 5”
Marcel Ciolacu: „Locul domnului Cristian Popescu Piedone nu poate să fie decât ca şi primar, în continuare, la Sectorul 5”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, că locul lui Cristian Popescu Piedone nu poate să fie decât ca şi primar, în continuare, la Sectorul 5, el precizând că nu va negocia cu acesta pentru retragerea din cursa electorală.