Horoscop 31 iulie, prezentat de Neti Sandu. Capricornii recuperează o sumă de bani

×
Codul embed a fost copiat

HOROSCOP 31 IULIE 2019, prezentat de Neti Sandu. Avem o energie de susţinere şi o să putem face mai multe lucruri decât ne-am propus şi-am putea începe şi proiecte noi chiar.

Vibraţia zilei este 4 şi o să ne achităm de toate îndatoririle familiale.

Ce se întâmplă în fiecare zodie:


HOROSCOP 31 IULIE 2019 LEU

 

O să recuperaţi nişte bunuri, primiţi şi nişte gratuităţi, nimeriţi reduceri pe la magazine sau la cumpărăturilor on line. O să rezolvaţi o sumedenie de lucruri şi o să treceţi la nivelul următor, o să luaţi şi bani şi va fi un progres pe mai multe planuri c-o să accesaţi filonul de resurse interioare.

HOROSCOP 31 IULIE 2019 FECIOARĂ

 

Sunt nişte aspecte sufleteşti care se pot remedia dacă vorbiţi despre ele şi le eliminaţi pe rând, că toate o dată e mai greu. Începe să se manifeste un disconfort dacă au fost semnale de alarmă la capitolul sănătate şi-ar fi bine să faceţi investigaţii ca să aflaţi care sunt remediile - să vă vindecaţi.

Citește și
Horoscop 29 iulie 2019 prezentat de Neti Sandu
Horoscop 29 iulie 2019 prezentat de Neti Sandu. Peştii vor câştiga mai mult
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

HOROSCOP 31 IULIE 2019 BALANŢA

 

Va căuta prietenii ca să lucraţi la ceva care o să vă facă plăcere şi o să vă aducă şi mulţumiri din partea unora care pot fi beneficiarii. O reuşită, la serviciu, în plan birocratic poate, vă parvin hârtiile pe care le-aţi cerut şi fără de care nu puteţi avansa cu proiectele care v-ar asigura stabilitate financiară.

HOROSCOP 31 IULIE 2019 SCORPION

 

Se poate să primiţi o invitaţie la un spectacol, o cină romantică, şi o să aflaţi noutăţi care să vă răscolească ceva frumos pe dinăuntru. Vă vin idei de ascensiune în cariera şi se vor găsi oameni care să vă sprijine, şi să ajungeţi acolo unde visaţi, c-aţi parcurs frumos etapele.

HOROSCOP 31 IULIE 2019 SĂGETĂTOR

 

Poate vă cheamă cineva din străinătate să petreceţi o vacanţă acolo şi dacă vă place viaţa acolo poate vă întemeiaţi o familie, că e anul vostru special. Vă interesaţi de un traseu de vacanţă, alegeţi destinaţia şi vă ocupaţi şi de restul treburilor care vă revin înainte şi după, să fie totul în regulă.

HOROSCOP 31 IULIE 2019 CAPRICORN

 

Vă recuperaţi banii care zac în conturile altora, şi o să aveţi pentru lucrurile pe care le-aţi tăiat în ultima vreme de pe lista c-aveţi banii număraţi. Se poate să vină cineva cu o ofertă de lucru în colaborare şi dacă n-aveţi un alt angajament o să vă duceţi pentru că nu va strica nişte bani în plus.

HOROSCOP 31 IULIE 2019 VĂRSĂTOR

 

Pe voi vă curtează mai multă lume şi o să găsiţi toate calităţile la cineva anume, care poate deveni partenerul vostru de viaţă. Poate reluaţi o negociere pe marginea unui contract care v-ar aduce bani, clienţi, notorietate, şi satisfacţie profesională.

HOROSCOP 31 IULIE 2019 PEŞTI

 

Cineva cu care-aţi avut nişte discuţii revine şi relaţia de cuplu o să-şi continue mersul nestingherit, c-aveţi nevoie unul de celălalt. O să fie poate mai mult de lucru la serviciu, dar de data asta v-alegeţi cu ceva bun, care să v-aducă pe lângă bani, aprecieri din partea şefilor.

HOROSCOP 31 IULIE 2019 BERBEC

 

Apar noutăţi în sfera sentimentală şi cu cât o să ieşiţi mai des, să plecaţi în excursii, cu atât o să vă cunoaşteţi mai mult şi să vă meargă bine. Se pare c-o să daţi frâu liber imaginaţiei şi or să iasă lucruri frumoase din mâinile voastre, c-aveţi nevoie să vă exprimaţi acel tumult interior.

HOROSCOP 31 IULIE 2019 TAUR

 

Poate daţi de o reducere la cazare într-o staţiune de agrement ca să vă duceţi împreună cu familia două, trei zile. O să mai cheltuiţi nişte bani cu casa şi n-o să vă pară rău c-o să atingeţi un confort de care o să vă bucuraţi împreună cu ai voştri.

HOROSCOP 31 IULIE 2019 GEMENI

 

E posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva care să fie pe tiparul vostru şi cu care să faceţi casă bună pentru că e an bun de mariaj. Sunt şanse să luaţi bani să mai plătiţi şi nişte facturi şi o să păstraţi şi pentru escapadele turistice, să ieşiţi la aer, să faceţi baie în mare, să vă dezmorţiţi.

HOROSCOP 31 IULIE 2019 RAC

 

Vin bani sau aşa pare c-ar fi mai multe surse şi o să strângeţi un capital, să vă puteţi gândi la o casă pe care s-o luaţi cât de curând. Un proiect de afaceri prinde viaţă şi or să apară şi banii, o să vă puteţi mişca dacă o să mai primiţi ajutor din partea celor care cred în voi.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Articol recomandat de sport.ro
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
Citește și...
Horoscop 30 iulie, prezentat de Neti Sandu. Leii au parte de un nou început
Horoscop 30 iulie, prezentat de Neti Sandu. Leii au parte de un nou început

HOROSCOP 30 IULIE 2019, prezentat de Neti Sandu. O zi a schimbărilor. Ni se împlinesc nişte aşteptări, dar vor fi şi lucruri la care nu ne-am fi gândit în ruptul capului c-ar putea să ni se-ntâmple, noi să fim pe fază.

Horoscop 29 iulie 2019 prezentat de Neti Sandu. Peştii vor câştiga mai mult
Horoscop 29 iulie 2019 prezentat de Neti Sandu. Peştii vor câştiga mai mult

Horoscop 29 iulie 2019 prezentat de Neti Sandu. O zi a schimbărilor. Sunt lucruri pe care de mult am fi vrut să le schimbăm ca să ne meargă mai bine, dar nici acum nu e târziu, e de-ncercat ca să profităm de conjunctura de pe cer.

Recomandări
Israelul a atacat Iranul. Presa iraniană anunță că „nu au fost raportate daune sau explozii la scară largă”
Israelul a atacat Iranul. Presa iraniană anunță că „nu au fost raportate daune sau explozii la scară largă”

Israelul a lansat joi noapte un atac asupra Iranului, după acțiunea din weekend asupra teritoriului său. Explozii puternice s-au auzit în centrul țării, în orașul Isfahan, în apropierea unei baze militare.

Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară
Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară

Nicolae Ciucă, a declarat, joi, că România nu are pregătită infrastructura necesară pentru introducerea serviciului militar obligatoriu în următorii doi ani, el menţionând şi că "s-au dus vremurile" în care oamenii să fie aduşi cu arcanul la armată.

Cristian Pîrvulescu: A fost un atac ”farmaceutic”al Israelului, Iranul se va preface că nu a existat nimic
Cristian Pîrvulescu: A fost un atac ”farmaceutic”al Israelului, Iranul se va preface că nu a existat nimic

Israelul a lansat vineri dimineață un atac asupra Iranului, după atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute.