Horoscop 3 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Leii primesc vești bune


Ultimul update: Joi 03 Octombrie 2019 07:45
Data publicarii: Joi 03 Octombrie 2019 07:01
Categorie: Horoscop

O zi cu reușite. O să primim ce ne-am dorit, o să oferim și noi ce credem de cuviință celor pe care-i iubim și o să arate ca o zi de sărbătoare.

Vibrația zilei este 3 și o să verbalizăm ce gândim și ce simțim.

HOROSCOP 3 OCTOMBRIE 2019 BALANȚĂ
 

O reușită la un examen, ori poate la un interviu și veți face niște progrese vizibile în carieră. Lucrurile încep să se așeze frumos pentru voi și o să aveți proiecte din sfera comunicării, o să aveți succes la școală și la preocupările de grup din particular.
 

HOROSCOP 3 OCTOMBRIE 2019 SCORPION
 

O poveste sentimentală revine pe tapet și o să lămuriți, de data asta, toate aspectele care lăsau de dorit. Se poate să fie zi de salariu, sau să luați din altă parte bani și o să faceți plăți, dar o să păstrați și pentru sfârșitul de săptămână ca să plecați pe undeva, să vă mișcați.
 

HOROSCOP 3 OCTOMBRIE 2019 SĂGETĂTOR
 

Vi se împlinește un vis, vă întâlniți, în sfârșit, cu acea persoană după care ați suspinat și o să puteți trăi împreună. Sunteți în așteptarea unor bani care pot veni și azi, dar și mâine, Jupiter e cu voi și vă reface contur bancar, nu vă lasă la greu.
 

HOROSCOP 3 OCTOMBRIE 2019 CAPRICORN
 

Poate ați aranjat o ieșire în weekend, să plecați chiar și în afara țării, poate fi surpriza pe care i-o faceți partenerului. O problemă de sănătate se poate rezolva, un tratament își face efectul și o să aveți spor la treabă, o să faceți rost și de niște contracte de muncă pe bani frumoși.
 

HOROSCOP 3 OCTOMBRIE 2019 VĂRSĂTOR
 

Poate o să investiți banii pe care i-ați strâns și să cumpărați ceva la care visați de multă vreme, o casă, o mașină, ori altceva scump. Se poate să vă alegeți cu un nou proiect și să aveți idei, inspirație, viziune de ansamblu ca să știți cum să-l instrumentați.
 

HOROSCOP 3 OCTOMBRIE 2019 PEȘTI
 

Se poate să faceți cunoștință cu cineva de care o să fiți din ce în ce mai atașați sufletește și o să iasă o relație. Un câștig, sunt șanse de ascensiune în carieră până la sfârșitul anului și trebuie vânat orice prilej, ca să obțineți un job, o funcție, o postură care să atragă privirile asupra voastră.
 

HOROSCOP 3 OCTOMBRIE 2019 BERBEC
 

Se poate să aibă loc o întrevedere amicală, ca să ziceți ce are de făcut fiecare membru al grupului în timpul excursiei din weekend. O să vă implicați în diferite activități care să vă pună în valoare calitățile ascunse și o să câștigați bani, o să vă relaxați, financiar.
 

HOROSCOP 3 OCTOMBRIE 2019 TAUR
 

Se adună bani în cont și se poate să-i folosiți pentru casă și familie, că aveți planuri de renovare și de făcut și alte îmbunătățiri. Ați putea lua în serios o ofertă de colaborare și să vă decideți până la sfârșitul lunii dacă vă încumetați la așa ceva, sau o amânați pentru o perioadă mai lejeră.
 

HOROSCOP 3 OCTOMBRIE 2019 GEMENI
 

O invitație la masă, la o cafea, poate fi o cină romantică, o nouă relație la orizont, cu șanse de căsătorie. Se poate să semnați un contract și să vă meargă mult mai bine din punct de vedere financiar, că o să aveți un capital de care n-o să vă atingeți decât pentru cheltuielile extrabugetare.
 

HOROSCOP 3 OCTOMBRIE 2019 RAC
 

E bine să verificați actele, să vedeți dacă mai sunt valabile, sau trebuie să le reactualizați, să nu rămâneți pe dinafară, sau să luați o amendă. E posibil să aveți un stres legat de școală, de vreun examen, să aveți emoții poate pentru copii, că or fi la început, or fi schimbat școala, clasa.
 

 HOROSCOP 3 OCTOMBRIE 2019 LEU
 

Vești bune referitoare la un copilaș care o să se nască în familia voastră și o să vă bucurați, poate e chiar al vostru. O să faceți rost de bani pentru taxe, facturi și alte cheltuieli care s-au cam adunat în perioada asta, după care o să vă fie mai ușor să fiți cu toate la zi.
 

HOROSCOP 3 OCTOMBRIE 2019 FECIOARĂ
 

De casă o să vă mai ocupați și azi, poate faceți curățenie, mai luați niște lucruri noi și o să faceți o pauză de vreo lună jumătate, după care iar investiți în locuință. O să țineți la părerea voastră într-o ședință, vreo negociere și o să fie echitabil, o să fiți cu inima împăcată că ați primit ce ați pretins la nivel contractual.
 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

VIDEO PROTVPLUS.RO