Horoscop 27 octombrie, cu Neti Sandu. Balanțele au parte de câștiguri

Ultima actualizare: 27-10-2021 09:57

O zi lejeră. O să ne descurcăm frumos, că o s-avem o bună intuiție și rezolvările vin de la sine. Să ne focusăm pe obiectivele importante.

Vibrația zilei este 9 și o să evaluăm ca lumea o situație. Să vedem ce se întâmplă în fiecare dintre zodii.

Horoscop 27 octombrie SCORPION

O să faceți rost de bani că vi se plătesc muncile suplimentare și o să vă descurcați cu cheltuielile din perioada asta.

E undă verde la colaborări și o să vă descurcați cu ofertele c-o să le-alegeți pe cele mai convenabile sau măcar una singură, dar bănoasă.

 

Horoscop 27 octombrie SĂGETĂTOR

 

Se poate să faceți niste schimbări în viață voastră și să profite și cei din jur de starea voastră de bine, să fie armonie.

Sunteți în formă și o să le dați de capăt unor probleme mai vechi și o să luați startul într-o nouă aventură profesionala de succes, nu așa.

 

Horoscop 27 octombrie CAPRICORN

 

O s-ajungeți la o concluzie și în privința partenerului de cuplu care vă reproșează diverse lucruri, și o să-i dați dreptate sau nu.

Or să vă caute cei care vor să lucrați împreună și vă decideți voi într-o zi, două să semnați contractul, dacă vă-nțelegeți în privința banilor.

 

Horoscop 27 octombrie VĂRSĂTOR

 

O să vă implicați într-o activitate care vă oferă posibilitatea să vă puneți în valoare niste calități cu care să vă relansați în carieră.

Se poate să rezolvați niște lucruri legate de școală, plătiți taxe, vă mutați la altă secție, dați vreun examen și definitivați o situație.

 

Horoscop 27 octombrie PEȘTI

 

Poate veți fi mai atenți cu sănătatea și o să vă duceți la doctor dacă apare vreun disconfort.

Vă trebui să vă decideți dacă vă permiteți un credit bancar, sau mai bine mai așteptați să vedeți cum stați cu banii și cu cheltuielile lunare și dup-aceeea vă pronunțați.

 

Horoscop 27 octombrie BERBEC

 

Se poate să vi se comunice o sentință judecătorească și care să fie în favoarea voastră, să se pună capăt unui conflict.

Lucrurile au devenit mai clare între voi și partenerul de cuplu și se poate să luați niște decizii că provizoratul nu vi se mai pare potrivit, poate o să vă căsătoriți.

 

Horoscop 27 octombrie TAUR

 

Se poate să faceți niște achiziții și să cheltuiți din fondul de economii că salariul e pentru rate și pentru facturi.

O să puteți reînnoi un contract și să vă meargă mai bine din punct de vedere financiar, și să mai rezolvați câteva dintre problemele casei.

 

Horoscop 27 octombrie GEMENI

 

O să vă puteți găsi ceva de lucru în particular și să vă descurcați mult mai bine cu banii în perioada asta de sfârșit de an.

E un reviriment la voi în sfera sentimentală și o să vă lăsați în voia trăirilor că pare să fie cineva care vi se potrivește și de care aveți nevoie.

 

Horoscop 27 octombrie RAC

 

Vă caută cineva care vrea să împărtășească o bucurie și poate faceți echipă ca să dați drumul unui proiect.

O reușită, pentru care ați depus eforturi serioase și o să vă croiți un alt drum, c-aveți multe de arătat lumii, și or să vina și recompensele bănești.

 

Horoscop 27 octombrie LEU

 

Relația voastră de suflet are de câștigat, în perioada asta, c-o să vă faceți timp și pentru celălalt, și-o să recreați armonia în viață voastră.

Voi o să puneți la punct o situație legată de învățământ, poate copiii au nevoie de suport la studiu și o să căutați soluții – cine să-i ajute.

 

Horoscop 27 octombrie FECIOARĂ

 

Poate recondiționați o mobilă, ceva la care țineți, pentru că e valoros obiectul, sau are doar o valoare sentimentală – și o să vă ocupați de casă.

Se poate să vă mai luați ceva în plus de lucru ca să puteți cere mai mulți bani la salariu, sau luați o primă, să se gândească la o compensație șefii.

 

Horoscop 27 octombrie BALANȚĂ

 

E posibil să aveți parte de câștiguri, poate se mărește salariul și o s-aveți o mai mare libertate de mișcare.

O să-ncepeți să faceți lucrurile altfel, să deveniți mai hotărați și să mai aveți grijă și de voi, că destul le-ați făcut pe plac altora. A sosit și timpul vostru! Prețuiți-vă.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO