Horoscop 21 iulie 2018. Cine are șanse să-și întâlnească marea iubire

Ultimul update: Sambata 21 Iulie 2018 10:08
Data publicarii: Sambata 21 Iulie 2018 08:58
Categorie: Horoscop

Horoscop 21 iulie 2018, prezentat de Neti Sandu. Poate luăm o decizie, ori poate ni se comunica un lucru important şi care ne determina şi pe noi să reacţionăm cumva.

Vibraţia zilei este 3 şi e de spus şi de făcut ceea ce este în avantajul nostru.

(RAC)
O ieşire în doi ar aduce un plus de armonie în relaţie, v-aţi rupe de rutină şi aţi fi în universul creat de voi. Poate daţi o petrecere de zi aniversară, sau e alt motiv de fericire, se căsătoreşte cineva din familie, se botează un copil, o să fiţi înconjuraţi de lume multă.

(LEU)
Poate vă puneţi casa la punct, vă mutaţi, reamenajaţi interiorul sau vă luaţi un mobilier de grădină. Voi suteti gata să luaţi startul, să daţi o fugă la mare, sau aţi rezervat nişte locuri de cazare la munte, să respiraţi alt aer, să vă relaxaţi.

(FECIOARĂ)
O să vă bucuraţi de prezenţa unor oameni care vor să fie alături de voi la o masă festivă, la o plimbare, anturajul vă hrăneşte sufleteşte. O să mai lăsaţi treaba, să vă mai hrăniţi şi sufleteşte, ieşiţi pe la evenimentele din oraş, vă puteţi duce şi mai departe de casă, la distracţie.

(BALANŢĂ)
O să vă facă cineva o surpriză, să vă scoată în oraş, să ajungeţi şi la malul mării dacă se ştie că iubiţi marea. Poate v-au intrat de ieri nişte bani în cont şi o să vă îndreptăţi spre o zonă de agrement chiar şi primprejurul zonei în care locuiţi, să vă recreaţi.

(SCORPION)
Se poate s-apară cineva după o lungă absenţă, pot fi şi 12 ani, şi care vrea să afle ce mai faceţi, poate vă vrea înapoi. Se poate să vă invite cineva la o plimbare, să mâncaţi ceva bun, să faceţi o baie în mare, sau la piscină c-aveţi şi admiratori şi oameni care v-au rămas datori, vă sunt recunoscători.

(SĂGETĂTOR)
Se poate să luaţi o decizie capitală, să vă mutaţi împreună cu cineva care e aproape de sufletul vostru, dar locuia departe. O să vă oferiţi un moment de linişte la pădure, la iarbă verde, la malul mării, găsiţi voi ceva potrivit cu starea voastră interioară şi o să vă-ntoarceţi revigoraţi.

(CAPRICORN)
Poate vi s-a rezervat o cameră într-o staţiune turistică şi v-ar face plăcere să vă destindeţi, să vă odihniţi, să schimbaţi peisajul. Întrevedere cu cineva care vrea să vă convingă să lucraţi împreună şi va scoate la masă, la cafea, să vă scoată din mediul vostru, să nu-i puteţi refuza oferta.

(VĂRSĂTOR)
O s-apară şi acea persoană la care visaţi demult şi o să vedeţi dacă există compatibilitate între voi sau nu. O să faceţi cunoştinţă cu diverse persoane, dintre care una s-ar putea să vă atragă atenţia, să simţiţi ceva aparte pentru ei şi să vă doriţi o relaţie, dacă n-aveţi pe nimeni.

(PEŞTI)
Parcă sunteţi mult mai dispuşi decât de obicei să treceţi cu vederea nişte inconveniente din relaţia de cuplu, să fie linişte şi pace. Se pare c-o să lăsaţi toate treburile gospodăreşti pe altă dată, că tot voi o să le faceţi şi vă duceţi la o petrecere, chiar şi-n partea opusă a ţării, aveţi dor de ducă.

(BERBEC)
O să contribuiţi cu nişte bani ca să le luaţi cadouri unor prieteni care s-au căsătorit, sau care se mută în casă nouă. Poate vă daţi întâlnire cu întreg familionul să vedeţi fiecare cu ce contribuie la evenimentele care vor avea loc în familia voastră şi să puneţi totul la punct, pe-ndelete.

(TAUR)
O invitaţie - de nerefuzat, la o cină în doi, la o escapadă turistică învăluită într-un aer romantic. Se poate să se-ntâmple ceva special care să vă facă s-ajungeţi la concluzia că nu puteţi trăi fără omul iubit şi că vreţi să vă căsătoriţi - până la sfârşitul anului.

(GEMENI)
Se poate să vă duceţi la o petrecere cu fast şi să vă-ncărcați frumos, bateriile, că aveţi nevoie de un nou combustibil sufletesc. O să vă prindă bine ieşirea în lume, poate lărgiţi cercul de prieteni şi o s-aveţi o companie pe gustul vostru, şi-o să vă deplasaţi cu uşurinţă şi de plăcere oriunde sunteţi invitaţi.

Horoscop 20 iulie 2018. Zodia care se bucură de câștiguri financiare importante
Horoscop 20 iulie 2018. Zodia care se bucură de câștiguri financiare importante
VIDEO PROTVPLUS.RO
VORBESTE LUMEA
Riduri? Care sunt cele 7 obiceiuri care ne afectează sănătatea pielii
Absența unei rutine sau consumul excesiv de zahăr poate reduce rezistența și elasticitatea pielii. Medicul Victor Clatici are peste 20 de ani experiență și ne spune cum putem evita procesul de îmbătrânire prematură

07:49
VORBESTE LUMEA
Știai că poți face artă din banalele linguri de plastic?
Te gandești la un cadou prelucrat manual? Ei bine, Damiana ne învață cum putem confecționa obiecte decorative din linguri de plastic

03:14
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior România: Zapp
Prietenii au fost alaturi de el si de data asta, iar pentru Zapp totul a mers ca pe roate. A cucerit publicul inca de la prima runda iar acum a dat tot ce e mai bun

05:11
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior România: Szilard Deak
Vine din viitor si e pregatit sa cucereasca traseul Ninja Warrior. Szilard Deak a facut orice pentru a-si indeplini misiunea in semifinala

05:13
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior România: Remus Boroiu
Uriasul cu inima de copil, Remus Boroiu a facut spectacol la Ninja Warrior Romania. Ce performanta, bravo!

05:49
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior România: Radu Itu
Fie ca pierzi sau castigi, important e sa ai stil sunt cuvintele care-l caracterizeaza pe Radu Itu. Fara emotii si plin de energie, designerul s-a inscris in lupta pentru un loc in finala. A reusit?

02:35
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior România: Justin Musina
O clipa de neatentie sau o tehnica gresita te pot trimite in apa, dar cu toate astea, Justin s-a calificat pentru runda a doua.

02:02
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior România: Ilka Kis
A demonstrat ca si femeile pot fi la fel de puternice ca barbatii. Ilka Kiss a luptat din greu pentru a ajunge la finalul traseului, insa?

03:51
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior România: Dragos Lupsa
Cine nu l-a remarcat pe Dragos Lupsa? Cel mai tanar concurent de la Ninja Warrior care a reusit sa ajunga chiar si in semifinala. La doar 16 ani, tanarul a impresionat o tara intreaga

02:27
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior România: Alexandru Munteanu
"Muntele Alexandru", asa cum l-au numit comentatorii, s-a descurcat cu brio la primele probe desi a suferit unele accidentari. Cum a facut fata traseului din semifiala?

04:28
Horoscop
Horoscop 15 octombrie 2018. Vești bune pe plan financiar pentru mai multe zodii în acestă zi
Horoscop 14 octombrie 2018. Zodia care are șanse mari să înceapă o relație
Horoscop 13 octombrie 2018. Zodia care se poate trezi azi cu o cerere în căsătorie
Horoscop 12 octombrie 2018. Zodia care trebuie să acorde mai multă atenție sănătății
Horoscop 11 octombrie 2018. Zodia care va face o vizită obligatorie la medic
Horoscop 10 octombrie 2018. Zodia care va avea parte de o reușită, după multe eforturi
Horoscop
Horoscop 9 octombrie. Zodia care trebuie neapărat să meargă la medic
Horoscop 8 octombrie 2018. Zodia care primeşte mai mulţi bani
Horoscop 7 octombrie 2018. Zodia care trebuie să facă cheltuieli importante
Horoscop 6 octombrie 2018. Zodia care primeşte o invitaţie extrem de avantajoasă
Horoscop 5 octombrie 2018. Schimbări majore în carieră pentru nativii acestei zodii
Horoscop 4 octombrie 2018. Probleme în relația de cuplu pentru nativii acestei zodii