Horoscop 21 iulie 2018. Cine are șanse să-și întâlnească marea iubire

Ultimul update: Sambata 21 Iulie 2018 10:08
Data publicarii: Sambata 21 Iulie 2018 08:58
Categorie: Horoscop

Horoscop 21 iulie 2018, prezentat de Neti Sandu. Poate luăm o decizie, ori poate ni se comunica un lucru important şi care ne determina şi pe noi să reacţionăm cumva.

Vibraţia zilei este 3 şi e de spus şi de făcut ceea ce este în avantajul nostru.

(RAC)
O ieşire în doi ar aduce un plus de armonie în relaţie, v-aţi rupe de rutină şi aţi fi în universul creat de voi. Poate daţi o petrecere de zi aniversară, sau e alt motiv de fericire, se căsătoreşte cineva din familie, se botează un copil, o să fiţi înconjuraţi de lume multă.

(LEU)
Poate vă puneţi casa la punct, vă mutaţi, reamenajaţi interiorul sau vă luaţi un mobilier de grădină. Voi suteti gata să luaţi startul, să daţi o fugă la mare, sau aţi rezervat nişte locuri de cazare la munte, să respiraţi alt aer, să vă relaxaţi.

(FECIOARĂ)
O să vă bucuraţi de prezenţa unor oameni care vor să fie alături de voi la o masă festivă, la o plimbare, anturajul vă hrăneşte sufleteşte. O să mai lăsaţi treaba, să vă mai hrăniţi şi sufleteşte, ieşiţi pe la evenimentele din oraş, vă puteţi duce şi mai departe de casă, la distracţie.

Horoscop 19 iulie 2018. Zodia care își va reface viața sentimentală

(BALANŢĂ)
O să vă facă cineva o surpriză, să vă scoată în oraş, să ajungeţi şi la malul mării dacă se ştie că iubiţi marea. Poate v-au intrat de ieri nişte bani în cont şi o să vă îndreptăţi spre o zonă de agrement chiar şi primprejurul zonei în care locuiţi, să vă recreaţi.

(SCORPION)
Se poate s-apară cineva după o lungă absenţă, pot fi şi 12 ani, şi care vrea să afle ce mai faceţi, poate vă vrea înapoi. Se poate să vă invite cineva la o plimbare, să mâncaţi ceva bun, să faceţi o baie în mare, sau la piscină c-aveţi şi admiratori şi oameni care v-au rămas datori, vă sunt recunoscători.

(SĂGETĂTOR)
Se poate să luaţi o decizie capitală, să vă mutaţi împreună cu cineva care e aproape de sufletul vostru, dar locuia departe. O să vă oferiţi un moment de linişte la pădure, la iarbă verde, la malul mării, găsiţi voi ceva potrivit cu starea voastră interioară şi o să vă-ntoarceţi revigoraţi.

(CAPRICORN)
Poate vi s-a rezervat o cameră într-o staţiune turistică şi v-ar face plăcere să vă destindeţi, să vă odihniţi, să schimbaţi peisajul. Întrevedere cu cineva care vrea să vă convingă să lucraţi împreună şi va scoate la masă, la cafea, să vă scoată din mediul vostru, să nu-i puteţi refuza oferta.

(VĂRSĂTOR)
O s-apară şi acea persoană la care visaţi demult şi o să vedeţi dacă există compatibilitate între voi sau nu. O să faceţi cunoştinţă cu diverse persoane, dintre care una s-ar putea să vă atragă atenţia, să simţiţi ceva aparte pentru ei şi să vă doriţi o relaţie, dacă n-aveţi pe nimeni.

(PEŞTI)
Parcă sunteţi mult mai dispuşi decât de obicei să treceţi cu vederea nişte inconveniente din relaţia de cuplu, să fie linişte şi pace. Se pare c-o să lăsaţi toate treburile gospodăreşti pe altă dată, că tot voi o să le faceţi şi vă duceţi la o petrecere, chiar şi-n partea opusă a ţării, aveţi dor de ducă.

(BERBEC)
O să contribuiţi cu nişte bani ca să le luaţi cadouri unor prieteni care s-au căsătorit, sau care se mută în casă nouă. Poate vă daţi întâlnire cu întreg familionul să vedeţi fiecare cu ce contribuie la evenimentele care vor avea loc în familia voastră şi să puneţi totul la punct, pe-ndelete.

(TAUR)
O invitaţie - de nerefuzat, la o cină în doi, la o escapadă turistică învăluită într-un aer romantic. Se poate să se-ntâmple ceva special care să vă facă s-ajungeţi la concluzia că nu puteţi trăi fără omul iubit şi că vreţi să vă căsătoriţi - până la sfârşitul anului.

(GEMENI)
Se poate să vă duceţi la o petrecere cu fast şi să vă-ncărcați frumos, bateriile, că aveţi nevoie de un nou combustibil sufletesc. O să vă prindă bine ieşirea în lume, poate lărgiţi cercul de prieteni şi o s-aveţi o companie pe gustul vostru, şi-o să vă deplasaţi cu uşurinţă şi de plăcere oriunde sunteţi invitaţi.

Horoscop 20 iulie 2018. Zodia care se bucură de câștiguri financiare importante

Horoscop 20 iulie 2018. Zodia care se bucură de câștiguri financiare importante

VIDEO PROTVPLUS.RO

VOCEA ROMANIEI

Antrenorii, în campanie electorală!

Ce motive au concurenții să ii aleagă pe Smiley , Andra​, Tudor Chirilă sau Irina Rimes​? Tu în ce echipă te-ai duce?


02:12

VOCEA ROMANIEI

Vocea României face 8 ani!

Ce făceau vedetele la 8 ani?


01:50

PROMO

La Untold a fost plin de magie în foișorul PRO TV

În cadrul unui festival magic, vedetele PRO TV și-au lăsat amprenta la foișorul PRO TV. Au dansat, s-au distrat, au trăit la maxim fiecare moment magic Untold.


01:49

VOCEA ROMANIEI

Reguli noi la Vocea Romaniei!


01:30

VOCEA ROMANIEI

Antrenorii emisiunii Vocea Romaniei​ au raspuns provocarii AM/N-AM

Tudor Chirila, Andra, Smiley si Irina Rimes s-au distrat raspunzand la cele mai nebune intrebari


03:13

PROMO

Interviu exclusive Subcarpați UNTOLD 2018

Am stat de vorbă cu cei de la Subcarpați care au făcut un show absolut incendiar la UNTOLD.


09:15

PROMO

Interviu EXCLUSIV Markus Schulz, interviu în exclusivitate la UNTOLD 2018: "Mă voi căsători cu o româncă."

Markus Schulz tocmai a semnat cu o casă de discuri din România. Și nu este singurul lucru care îl leagă de țara noastră. La anul, o va duce la altar pe logodnica lui româncă.


03:15

PROMO

Interviu Danny Avilla, unul dintre cei mai tineri DJ de la UNTOLD 2018

Are 23 de ani, o gândire extrem de matură și este originar din Spania. Danny Avila, unul dintre cei mai tineri DJ la ora actuală, interviu exclusiv PRO TV #iprotvlauntold


04:33

PROMO

Interviu EXCLUSIV Jason Derulo: "Am vrut să îi ofer unei fete un cadou și nu aveam bani, așa că i-am scris o piesă"

Artistul american Jason Derulo și-a încântat fanii la festival și continuă să o facă și după, într-un interviu EXCLUSIV, pentru PRO TV.


04:59

PROMO

Interviu EXCLUSIV ATB: „În muzică trebuie doar să încerci să fii tu, să rămâi tu. Să rămâi firesc, normal!”

ATB, unul dintre DJ-ii care au făcut atmosferă în orașul de pe Someș, a vorbit într-un interviu EXCLUSIV despre următorul album, despre cel mai dificil moment din cariera sa, dar și despre cum poate un DJ să rămână relevant în anul 2018


07:06
Horoscop 2018

Horoscop 14 august 2018. Zodia care se va așeza la casa ei

Horoscop 13 august 2018. Zodia care va primi o sumă de bani dintr-o sursă neașteptată

Horoscop 12 august 2018. Zodia care pune capăt singurătăţii

Horoscop 11 august 2018. Zodia care ar putea primi un premiu

Horoscop 10 august 2018. Racii și Vărsătorii au câștiguri bănoase

Horoscop 9 august 2018. Zi bănoasă pentru nativii acestei zodii

Horoscop

Horoscop 8 august 2018. Zodia care își va recupera o sumă importantă de bani

Horoscop 7 august 2018. Zodia care trebuie să-și achite urgent datoriile

Horoscop 6 august 218. Nativii care își rescriu povestea de dragoste

Horoscop 5 august 2018. Nativii din zodia Săgetător ar putea da startul unei relații amoroase

Horoscop 4 august 2018. Planuri de vacanță pentru nativii din zodia Balanță

Horoscop 3 august 2018. Zodia care va primi vești bune pe linie profesională