Horoscop 16 martie 2020, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele își refac viaţa sentimentală

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 16 martie 2020, prezentat de Neti Sandu. O să fim inventivi, lansăm proiecte noi, o să ne ocupăm şi de cele arvunite cu ceva timp în urmă şi o să lucrăm la foc continuu, de acasă, unii de la serviciu, cum s-o putea.

Vibraţia zilei este 7 şi o să facem alegeri înţelepte.

HOROSCOP 16 MARTIE 2020 PEŞTI

 

Vă gândiţi bine cum a-ţi putea salva o căsnicie, o relaţie şi îi spuneţi la telefon, în video, şi vedeţi ce zice, ce iese. Aţi putea concepe un nou proiect şi să găsiţi susţinere la cei din jur, mai ales de la cei tineri şi să vă asiguraţi banii pentru rate şi facturi când vom ieşi din criză.

HOROSCOP 16 MARTIE 2020 BERBEC

 

Citește și
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

E posibil să primiţi o ofertă de job care să vă zgândăre orgoliul să fie banoasă şi să vreţi să vă duceţi - când o fi şi o fi. Vor fi nişte schimbări la serviciu, în perspectivă, şi poate vă orientaţi un pic, să prindeţi un loc mai bun în schemă şi să lucraţi la ce vă place.

HOROSCOP 16 MARTIE 2020 TAUR

 

Va caută cineva care simte c-aţi putea fi împreună şi dacă sunteţi şi voi în căutarea jumătăţii o să rezonaţi frumos - e rost de maturizare aici. O să vă acordaţi un plus de atenţie, poate faceţi ordine în garderoba, schimbaţi regimul alimentar, faceţi fitness acasă, încercaţi lucruri noi care să vă imprime o stare de şi mai bine.

HOROSCOP 16 MARTIE 2020 GEMENI

 

Or să vă fie răsplătite nişte eforturi, aflaţi c-o să luaţi bani şi vor mai fi şi alte compensaţii, care-or să vină pe parcurs. Se poate să vă interesaţi de o plecare, s-o amânaţi sau să vă cereţi banii înapoi, să nu rămâneţi în aer cu....ratele şi cu facturile.

HOROSCOP 16 MARTIE 2020 RAC

 

Vă consultaţi cu familia şi o să faceţi schimb de idei, găsiţi împreună soluţii la problemele care vă dau serios de furcă. O s-aveţi de semnat acte, poate aranjaţi online, vizionaţi locuinţe, ca să vă cumpăraţi o casă şi se definitivează o situaţie.

HOROSCOP 16 MARTIE 2020 LEU

 

O prezenţă tonică diseară, poate la un telefon, vă bucuraţi de veştile bune care să vă destindă şi să vă ofere şi inspiraţie. S-ar putea să faceţi o investiţie în locuinţă, dă-ţi avansul şi primiţi lucrurile înainte de Paşte, ca să nu vă prindă sărbătorile cu casa întoarsă pe dos, să fie curat, aranjat totul.

HOROSCOP 16 MARTIE 2020 FECIOARĂ

 

Vă puteţi reface viaţa sentimentală şi să fie armonioasă, dacă o să fiţi cât mai puţin critici, spre deloc - acum e momentul să faceţi o schimbare. Poate vă hotărâţi să lucraţi împreună cu cineva, fiecare de acasă de la el, şi o să faceţi echipă bună, şi dacă totul merge strună o să aveţi bani pentru familie.

HOROSCOP 16 MARTIE 2020 BALANŢA

 

O să va-ngrijiți de sănătate, luaţi şi tratament dac-o să fie nevoie, ca să fiţi în formă maximă, să vă păstraţi formă de competiţie. Se pare că tot la schimbatul casei vă gândiţi, dar nu e momentul, însă e de văzut dacă o să faceţi împrumut la bancă, sau n-o să fie nevoie ca va-ncadrati în buget.

HOROSCOP 16 MARTIE 2020 SCORPION

 

Poate-o să faceţi nişte interviuri online ca să mai câştigaţi nişte bani, s-aveţi de excursii şi ieşiri în lume - când o să fie totul ca lumea. Vă faceţi un plan pentru mai târziu, să vedeţi cu cine vă asociaţi în vederea unei colaborări, sau poate-o să mergeţi pe cont propriu.

HOROSCOP 16 MARTIE 2020 SĂGETĂTOR

 

Se poate să vă gândiţi la o muncă de acasă, aşa c-or să tot fie solicitări în perioada asta şi vă adaptaţi din mers. Se poate să daţi refresh interiorului casei, puneţi mâna la treabă, să faceţi şi un bilanţ financiar, să ţineţi evidenta cheltuielilor şi să ştiţi cu ce bani mai rămâneţi.

HOROSCOP 16 MARTIE 2020 CAPRICORN

 

O să vă chivernisiţi banii să v-ajungă şi pentru cheltuielile curente şi pentru nişte achiziţii online. Un proiect nou la orizont şi o să fie de cursă lungă, promite şi bani şi vizibilitate şi-o să vă dozaţi energia să v-ajungă până-l daţi gata.

HOROSCOP 16 MARTIE 2020 VĂRSĂTOR

 

O să vă bucuraţi de revenirea cuiva care crede în şansa voastră de a fi împreună - şi sentimentele sunt reciproce. Se conturează nişte bani, poate pentru c-aţi avut o colaborare şi o să-i puneţi deoparte pentru când o să-i puteţi cheltui.

Articol recomandat de sport.ro
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Citește și...
Horoscop 15 martie 2020. Zodia care stă bine cu sănătatea
Horoscop 15 martie 2020. Zodia care stă bine cu sănătatea

Horoscop 15 martie 2020. O zi lejeră. Plutește în aer o stare de bine, empatizăm cu cei din jurul nostru și o să ne bucurăm și de cele mai mărunte lucruri care ni se întâmplă.

Recomandări
Gabriel Liiceanu: Politicienii au furat sume “înspăimântătoare” - cât 400 de spitale, 600 de școli și 1.700 km de autostradă
Gabriel Liiceanu: Politicienii au furat sume “înspăimântătoare” - cât 400 de spitale, 600 de școli și 1.700 km de autostradă

Clasa politică din România, „care ne-a adus pe primul loc în clasamentele de corupție ale Europei”, a furat în ultimii 34 de ani sume “înspăimântătoare”, cu care am fi putut construi 400 de spitale de top, 600 de școli și 1700 km de autostradă.

Rusia a început operațiunea de a „paraliza” livrările militare din Occident către Ucraina. Prima țință distrusă de Putin
Rusia a început operațiunea de a „paraliza” livrările militare din Occident către Ucraina. Prima țință distrusă de Putin

Rusia şi-a intensificat atacurile asupra reţelei feroviare ucrainene pentru a ”paraliza” aprovizionările militare cu material din Occident - în vederea unei noi ofensive -, declară vineri un oficial ucrainean de rang înalt în domeniul securităţii AFP.

Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă
Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă

După o perioadă în care mulți au amânat achizițiile mari cum ar fi cumpărarea unei locuințe noi, cererea pe piața imobiliară începe să își revină.