Horoscop 14 septembrie, cu Neti Sandu. Scorpionii câștigă bani

Ultima actualizare: 14-09-2021 09:46

O zi amestecată. O să fim bombardați cu tot felul de vești, dar să nu reacționăm după primul impuls, ci după o respirație mai lungă.

Vibrația zilei este 5 și e bine să fim mai cumpătați. Să vedem ce se întâmplă în fiecare dintre zodii.

 

Horoscop 14 septembrie FECIOARĂ

 

O să vă implicați în mai multe proiecte ca să vă faceți cunoscute calitățile, c-aveți multe de arătat lumii.

O să puteți recupera niște bani și să vă vedeți și cu actele semnate ca să scăpați de alergătură și de provizorat, că vreți stabilitate.

 

Horoscop 14 septembrie BALANȚĂ

 

Se pare că va fi o rectificare a bugetului și o să mai primiți niște bani, dar va trebui să dați mai mult decât trebuie.

Au rămas niște treburi suspendate și poate faceți ceva să scăpați de greutăți, de incertitudini și în plan concret și în cel sentimental.

 

Horoscop 14 septembrie SCORPION

 

O să câștigați niște bani pentru că flerul vă indică spre care dintre angajatori să vă-ndreptati și veți face cea mai bună alegere.

O să vă bucurați de niște privilegii și veți avea poate și ceva mai mulți bani, printre altele, și se observă și un plus de optimism.

 

Horoscop 14 septembrie SĂGETĂTOR

 

Cineva din trecutul sentimental mai are de făcut o completare ca să-i înțelegeți atitudinea și o să-i oferiți dreptul la replică.

Pentru voi o zi cu sare și piper, se rezolvă o serie de probleme, dar vă mai treziți cu câte una care vă dă bătăi de cap, dar tot o să-le veniți de hac până la urmă.

 

Horoscop 14 septembrie CAPRICORN

 

O să reactualizați permise, buletin, abonament, carduri și alte acte ca să vă puteți deplasa fără restricții - trebuie chiar.

Vi se oferă ceva de lucru și dacă aveți nemulțumiri la actualul loc de muncă vă puteți încerca șansele în altă parte, c-o s-aveți plasă de siguranță.

 

Horoscop 14 septembrie VĂRSĂTOR

 

Se poate să-ncepei niște cursuri - pot fi și la distanță pentru unii dintre voi și or să vă acapareze cu totul.

O s-aveți un motiv, fie el și de serviciu ca să faceți o deplasare, posibil și în străinătate, să vă și destindeți, printre picături, la o adică.

 

Horoscop 14 septembrie PEȘTI

 

O să puteți trece peste niște neînțelegeri din cuplu și să vă continuați relația că aveți prea multe lucruri bune în comun ca să abandonați cursa.

Se poate să negociați un contract și dacă nu vă-nțelegeți în privința unor paragrafe mai puteți amâna un timp, chiar și o lună, că se poate să apară altceva.

 

Horoscop 14 septembrie BERBEC

 

Se pare c-o să faceți un efort financiar să vă puneți casa la punct și să vă creați condiții optime de lucru, de studiu, de joacă pentru copiii voștri.

O să vă-ncânte cineva cu o colaborare și dacă aveți timp liber vă puteți angaja în cursa respectivă , c-ar fi niște bani în plus și nu strică.

 

Horoscop 14 septembrie TAUR

 

E posibil să apară cineva de care să vă simțiți atrași dacă sunteți în căutarea unei ființe care să vă completeze.

 

Horoscop 14 septembrie GEMENI

 

Poate puneți la cale mutatul în altă cas, sau poate o să renovați, mai faceți niște reparații, ca să vă sporiți gradul de confort.

V-ați putea apuca de o activitate deconectantă, un hobby dacă v-a ajuns oboseala și nici după concediu nu vă simțiți refăcuți, să vă reanimați.

 

Horoscop 14 septembrie RAC

 

Se poate să reutilați interiorul, luați aparatură nouă pentru bucătărie, și pentru studiul copiilor, dacă nu și pentru părinți device-uri noi.

O să legalizați niște acte, să vă puteți angaja undeva sau să vă-nscrieti la școală, să faceți ceva care să v-aducă o upgradare.

 

Horoscop 14 septembrie LEU

 

Poate vă asociați cu cineva ca să câștigați bani, dar și ca să urcați pe un podium pentru recompense.

Se întrevede o finanțare, poate vi se mărește salariul, vin bani din particular, segmentul - finanțe - e în mișcare așa că fiți atenți la gestionarea banilor - poate investiți în ceva.

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO