Horoscop 14 octombrie, cu Neti Sandu. Taurii adună bani în cont

Ultima actualizare: 14-10-2021 09:48

Horoscop 14 octombrie, cu Neti Sandu. O să ne bucurăm de o veste pe care-o aşteptăm cine ştie de când, şi viaţa noastră se poate schimba-ntr-o clipă.

Horoscop 14 octombrie, cu Neti Sandu. Vibraţia zilei este 5 şi curajul o să fie arma noastră de succes.

HOROSCOP 14 OCTOMBRIE BALANŢA

Vă puteţi cumpăra ceva nou care să v-ajute la treabă, fie că e vorba despre serviciu, fie de viaţA personală. Lucrurile pe care vi le-aţi dorit de multă vreme abia acum se întâmplă, dar şi pentru c-aţi primit un imbold să vă depăşiţi pe voi înşivă, c-aveţi suficiente resurse.

HOROSCOP 14 OCTOMBRIE SCORPION

Poate mai strângeţi bani ca să daţi avansul pentru o casă, ori poate veţi mai ridica un nivel anul viitor ca s-aveţi mai mult spaţiu. Banii pe care vi i-au promis şefii pot s-apară şi o să cumpăraţi diverse lucruri pentru casĂ, şi cu ce rămâne vă puteţi şi plimba în timpul liber.

HOROSCOP 14 OCTOMBRIE SĂGETĂTOR

Vă puteţi alătura unui grup şi să le fiţi de ajutor unor persoane care au dat de greu şi o să fiţi mândri de voi. Păreţi şi mai încrezători în forţele voastre şi o să daţi curs unor provocări, să lucraţi cu profesionişti şi or să se vadă rezultatele – o să fie un plus de imagine.

HOROSCOP 14 OCTOMBRIE CAPRICORN

O să revină cineva cu o ofertă de a vă implica într-un proiect particular şi dacă dispuneţi de un timp suplimentar o să vă daţi acceptul. Sunteţi pe punctul de a lansa la apă un proiect care să vă asigure un venit constant, ca să nu staţi cu grja zilei de mâine, că nu vă place provizoratul.

HOROSCOP 14 OCTOMBRIE VĂRSĂTOR

O problemă mai veche se rezolvă şi o să vă reintraţi în drepturi, că aţi fost defavorizaţi cumva. O să vă reinventaţi, c-aveţi încă multe de spus şi de făcut şi acum se creează ocazii pe care nu trebuie să le rataţi – e anul vostru special şi vin recompensele.

HOROSCOP 14 OCTOMBRIE PEŞTI

Poate că tot n-aţi terminat o chestiune care ţine de completarea unui dosar şi alergaţi după acte. Se poate să primiţi un bonus, să vi se mărească salariul, să vi se returneze banii împrumutaţi cuiva şi să vă descurcaţi mult mai bine din punct de vedere financiar.

HOROSCOP 14 OCTOMBRIE BERBEC

Relaţia cu partenerul de cuplu promite să se îmbunătăţească şi să vă petreceţi mai mult timp împreună, decât pân-acum. Vi se propun diverse variante de colaborare şi trebuie aleasă cea care vă convine cel mai mult, ca să nu fiţi supuşi unui efort prea mare – vedeţi.

HOROSCOP 14 OCTOMBRIE TAUR

Se-aduna ceva bani în cont şi o să aveţi pentru o eventuală ieşire în week-end, dacă o s-avem voie. Poate n-ar strica să le cereţi ajutorul alor voştri dac-aveti multă treabă pe-acasă şi sunteţi obosiţi de muncă de la slujbă şi totuşi, vreţi să vă achitaţi de obligaţiile familiale.

HOROSCOP 14 OCTOMBRIE GEMENI

Se poate să-ntâlniţi pe cineva cu care să aveţi o relaţie serioasă, dacă n-aveţi companion de viaţă. O să revină la sentimente mai bune cineva care se supărase, aruncase cu vorbele, dar nu e pregătită persoană să vă piardă, aşa c-o să-ncerce să vă recucerească.

HOROSCOP 14 OCTOMBRIE RAC

Poate-o să faceţi nişte updatări în locuinţă, fără să cheltuiţi prea mulţi bani, va fi mai mult o rearanjare de ordin estetic. Par să vină ceva bani, dar nu vă permiteţi deocamdată să-i cheltuiţi că aveţi priorităţi legate de casă şi de şcoală, şi în plan secund distracţia.

HOROSCOP 14 OCTOMBRIE LEU

O să vă daţi voie să intraţi într-o relaţie care să vă completeze frumos şi o să lăsaţi gelozia la o parte ca să fiţi fericiţi. O să funcţionaţi destul de bine în cadrul unui grup şi or să se vadă rezultatele – poate va urma o promovare, că s-ar putea să iasă, totuși-in evidența calităţile voastre de lider.

HOROSCOP 14 OCTOMBRIE FECIOARĂ

Aţi scăpat de muncă grea de-acasă, aţi trecut la reamenajare şi mai aduceţi un plus de culoare care să bucure ochiul. Se pare c-o să fiţi şi mai grijulii cu banii ca să luaţi tot ce trebuie pentru conservele de toamnă şi pentru şcoală şi pe cât posibil restul e de pus la saltea.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO