Toata lumea a crezut in povestea barbatului care si-a taiat in doua lucrurile, dupa divort. Cine este de fapt autorul

Ultima actualizare: 26-06-2015 07:08
ebay

Povestea devenita virala saptamana trecuta, a unui barbat care a taiat in doua lucrurile pe care le-a impartit alaturi de sotia lui, este de fapt o fictiune, arata un ziar german.

Suparat ca a fost parasit de sotie, neamtul s-a gandit la o metoda sinistra sa se razbune pe aceasta: a taiat in doua lucrurile pe care le-a agonisit alaturi de ea si le-a scos la vanzare pe eBay. Povestea lui a fost prezentata de site-urile din intreaga lume, iar clipul a fost vizionat pe YouTube de peste 5,7 milioane de ori. Totul este insa o fictiune, iar video-ul face parte dintr-o campanie de guerrilla marketing a unei firme de avocatura din Germania, relateaza cnbc.com.

Nemultumiti de succesul slab inregistrat de reclamele traditionale, avocatii acestei firme au vrut sa atraga atentia asupra firmelor specializate in divorturi din consortiu prin intermediul unui video distractiv pe YouTube si a unui anunt pe eBay, arata jurnalistii germani.

"Multumesc pentru 12 ani frumosi Laura" a fost mesajul barbatului din clip. In imagini, neamtul apare folosind diverse ustensile pentru a taia in doua un televizor, un pat, un smartphone, un ursulet de plus si, bomboana de pe tort, chiar o masina.

Guerilla marketing este un concept ce defineste o strategie de advertising, care foloseste mijloace neconventionale si un buget redus, pentru a promova un produs sau o idee, mai mult in grupuri-tinta specializate, decat pentru o expunere in masa.

In timp ce aceasta poveste pare a fi falsa, o intamplare similara dar adevarata a avut loc in Germania, in 2007, potrivit Reuters. Acesta a folosit atunci o drujba pentru a-si taia casa in jumatate. Un purtator de cuvant al politiei a afirmat ca acesta si-a pus jumatatea de casa pe un stivuitor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
iBani
Cum punem la treabă banii economisiți lunar

18:06
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 19 Octombrie 2021

28:47
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
How To TikTok
Cum faci Live-uri plătite pe TikTok

06:36
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 16 Octombrie 2021

32:46
Alt Text!