Spune-i ca e frumoasa si ai castigat-o. Un studiu iti spune drumul sigur catre inima unei femei

Dată publicare: 23-04-2012 08:28
Dată actualizare: 06-05-2012 17:27


cuplu

Drumul cel mai rapid catre inima unei femei este unul la care nu te-ai astepta. Un studiu spune ca sexul sau cadourile, oricat de scumpe ar fi ele, sunt devansate de un truc pe care multi il considera depasit.

Complimentele bat chiar si sexul, shoppingul sau ciocolata, cand vine vorba de a intra pe sub pielea unei femei sau de a-i schimba dispozitia proasta intr-una buna.

Asta rezulta dintr-un studiu facut in Marea Britanie, in cadrul caruia au fost intervievate mii de femei, cu varste cuprinse intre 25 si 45 de ani.

Un procent mare dintre acestea au spus raspicat ca ar alege oricand o vizita la coafor, in detrimentul unei intalniri pasionale. Sexul pica pe locul doi si atunci cand vine vorba de alegerea unei tinute noi.

Acestea sunt doar amanunte, insa concluzia surprinzatoare a studiului este aceea ca drumul spre inima unei femei nu este atat de complicat pe cat se crede; de fapt, lucrurile simple sunt cele care le fac cu adevarat fericite.

Aproape jumatate din ele au recunoscut ca daca li se spune ca sunt frumoase, uita de toate divergentele anterioare si sunt cucerite pe loc.

Sursa: Daily Mail

Tags: studiu, sex, shopping,


VIDEO PROTVPLUS.RO