Ea este cea mai dorita femeie din Scotia. NU o sa iti vina sa crezi cum arata. FOTO in TEXT

Dată publicare: 13-03-2012 09:01
Dată actualizare: 01-11-2012 19:33


Mireasa sexy

Alison Smith din Scotia are o poveste de viata de-a dreptul fascinanta. Pana la varsta de 29 de ani femeia a avut patru casnicii, si acum se pregateste de a cincea.

Cand auzi de o asemenea performanta, ti-ai imagina ca este vorba de o femeie dupa care lesina toti barbatii. Lucrurile nu stau insa chiar asa. Iata cum a decurs pana acum viata ei.

Felul in care fiecare relatie in parte s-a terminat a transformat-o pe femeie in subiect de tabloid.

Desi niciuna dintre cele patru casnicii nu a mers, Alison refuza sa creada ca nu are noroc in dragoste si acum se pregateste sa faca din nou pasul cel mare.

Primul ei sot, George Greenholme, a parasit-o dupa numai zece zile pentru ca s-a indragostit de mama ei.

Cel de-al doilea barbat care se pregatea sa o ia de nevasta a parasit-o in ultima clipa, desi femeia era insarcinata. A gasit repede un inlocuitor pentru logodnicul neserios in persoana lui Daniel Innes.

Al treilea barbat din viata ei a fost William McKellica. Alison a divortat de el in clipa in care a aflat ca acesta inca nu divortase de prima sotie. Barbatul era bigam.

Alison a stat alaturi de cel de-al patrulea sot fix patru ani. Alex Shepherd a parasit-o pentru ca a prins-o cu amantul, care acum urmeaza sa-i devina al cincelea sot.

Femeia si Alex s-au casatorit in 2008 si au trei copii impreuna. Divortul urmeaza sa fie curand pronuntat.

Doi dintre barbatii din viata lui Alison erau prieteni ai primului ei sot, barbatul care s-a casatorit cu mama ei. Alison i-a iertat pentru infidelitate pe acestia din urma si a acceptat chiar sa le fie domnisoara de onoare la nunta.

Acum , femeia se pregateste sa fie pentru a cincea oara mireasa si spera ca de aceasta data sa fie cu noroc.

Sursa: Daily Mail

Tags: nunti, curiozitati,


VIDEO PROTVPLUS.RO