Primaria din Odessa ia in serios cererea unui barbat imbracat in Darth Vader. Vrea teren pentru nava

Ultima actualizare: 28-10-2012 03:27
Darth Vader

Un ucrainean costumat in Darth Vader a cerut primariei din Odessa sa-i dea gratuit un teren de 1.000 de metri patrati pentru a-si parca nava spatiala, informeaza guardian.co.uk.

Ucraineanul a facut aceasta cerere dupa ce "autoritatile locale au trecut de partea intunecata" (a Fortei, n.r.).

Ucraineanul costumat in Darth Vader a mers la biroul primarului orasului Odessa, cerand un teren de 1.000 de metri patrati, care sa ii fie acordat gratuit.

Gestul cetateanului vine in urma unei decizii a autoritatilor de a acorda loturi de pamant, gratuit, localnicilor, pentru a contracara zvonurile de coruptie.

Cu toate ca decizia s-a dovedit o greseala asumata de primar, acesta nu a anulat-o.

"Sunt Darth Vader, mana dreapta a Cancelarului Palpatine", s-a prezentat barbatul politistului amuzat de la primarie. "Pentru ca stiu ca multi dintre angajatii primariei si primarul au trecut de partea intunecata..., am venit sa cer un lot de pamant, pentru nava mea", a spus "Darth Vader".

Cererea cetateanului a fost inregistrata, dupa ce acesta si-a dat jos masca, pentru a fi identificat dupa fotografia din pasaport.

"Cererea a fost inregistrata si va fi luata in considerare", a declarat purtatoarea de cuvant a primariei, pentru Reuters. "Nu suntem de partea intunecata, suntem de partea luminata", a adaugat aceasta.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO