Prezentatorul BBC care seamana aproape perfect cu infractorul despre care vorbea in emisiune. VIDEO

Ultima actualizare: 12-02-2016 07:11
prezentator BBC

Jason Mohammed, prezentatorul emisiunii “Crimewatch” de la postul BBC One, le arata telespectatorilor poza unui agresor periculos, acuzat ca a ranit grav un batran. Oamenii au ramas uimiti cand au vazut cat de bine seamana cei doi.

Jason prezenta cazul lui Viktor Lakatos, un raufacator arestat de curand. In martie anul trecut, in aceeasi emisiune, privitorii erau rugati sa dea detalii despre Lakatos pentru a-i ajuta pe anchetatori sa-l prinda. Norocul politistilor a fost ca un om le-a furnizat informatii care au dus la arestarea barbatului. Judecatorul care l-a condamnat a tinut sa multumeasca celor de la Crimewatch pentru ajutorul dat in ancheta.

Printre telespectatori se afla si agenta de politie Alice Nicholas care a observant asemanarea izbitoare intre Jason si Vikor. Femeia, amuzata a facut o poza si a pus-o pe Twitter, insotita de textul: “Acel moment neplacut… #Crimewatch”.

Internautii au fost amuzati, iar unii dintre ei au comentat: “Hahaha, cei doi tipi seamana foarte mult. Este stanjenitor si un pic incomod.” remarca un om. “Excelenta captura agent! Jason Mohammad continua sa scape nepedepsit, in timp ce prezinta emisiuni la BBC.” a glumit un altul. Postarea a strans peste 1200 de redistribuiri si aproximativ o mie de aprecieri.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO