Momentul in care un pui de urs si o caprioara se intalnesc pentru prima data, surprins de camera

Ultima actualizare: 18-10-2016 07:08

Un pui de urs din Statele Unite a fost nevoit sa-si infranga timiditatea pentru a se imprieteni cu unul din colegii de la ferma, un pui de caprioara.

Initial s-a apropiat ezitant, a facut apoi pe durul, dupa care s-a ascuns de teama. Intalnirea amuzanta dintre cei doi a fost filmata de proprietarul fermei, care se ocupa cu salvarea animalelor salbatice aflate in pericol.

Puiul de urs, botezet Boog, nu a parut prea incantat de prezenta unui nou locatar la ferma. Intr-un final, si-a facut curaj si s-a apropiat de "intrus".

"Uitati-l cum vine. Uitati-va la ei. Acestia doi s-au intalnit pentru prima oara. Este primul pui de caprioara pe anul acesta. Boog nu stie ce sa creada despre el", spune proprietarul.

Initial, s-a ridicat in doua labe, pentru a parea parca impozant. Apoi, a inceput sa se retraga ezitant. A pus mai intai o labuta pe scara, dupa care s-a ascuns cu totul dupa ea.

Proprietarul fermei a povestit ca, in cele din urma, timiditatea ursuletului s-a topit cu niste incurajari si cei doi au devenit buni prieteni.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO