Mascota neobisnuita a unui magazin cu inghetata din Statele Unite. In fiecare zi vine sa savureze un cornet

Ultima actualizare: 15-04-2017 06:55

Proprietarii unui magazin cu inghetata din Statele Unite au o clienta fidela. O veverita vine in fiecare dimineata ca sa isi primeasca portia de desert racoritor. Preferata ei este inghetata de vanilie.

Proprietar: "Uite-o, vine! Ce faci, Putter?"

In fiecare zi Scott si Pam, cei doi proprietari ai buticului, ies pe terasa si o asteapta pe micuta Putter, asa cum au botezat-o. Nu lipseste niciodata.

Proprietar: "Putter, esti pregatita? Cu vanilie sau avem inca una fara zahar."

Preferata ei ramane insa inghetata cu vanilie si pentru ca de vara trecuta nu a trecut o zi fara ca veverita sa nu isi ia portia, proprietarii i-au creat cornete pe masura ei. In zilele in care cei doi soti intarzie cu desertul, veverita asteapta cuminte pe terasa.

Proprietar: "O poti striga pe nume si iese din scorbura ei aflata intr-unul dintre acei copaci. Sare pe acoperis, apoi pe terasa si asteapta cornetul pe unul dintre scaune."

Proprietar: "Vin aici jos, se imprieteneste cu clientii, isi ia inghetata si se intoarce inapoi in copacul ei."

Clientii vin acum la buticul din North Carolina special sa vada veverita, iar ea nu intarzie niciodata sa apara si sa se plimbe printre ei. A devenit vedeta de cand prorpietarii magazinului i-au dat un nume si o considera acum, mascota locului.

Proprietar: "Cum vin, primul lucru pe care il fac este sa ne intrebe: este Putter aici? Ati vazut-o pe Putter azi? Ei stiu ca ea e mereu pe aici si vor sa o vada."

In apropiere se afla si un teren de golf, iar micuta veverita, dupa ce isi mananca linistita mini cornetul cu inghetata, zburda alaturi de copiii aflati la cursuri.

Proprietar: "Alearga pe teren si se joaca cu mingile de golf. Este o mascota adorabila si suntem binecuvantati sa o avem."

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO