Ce raspuns a primit acest tanar dupa ce a cerut unei mari agentii de turism un weekend gratuit


Ultimul update: Marti 23 Octombrie 2012 14:05
Data publicarii: Vineri 19 Octombrie 2012 12:50
Categorie: Fun
Thomas Cook la Paris

Un tanar care purta acelasi nume ca faimoasa agentie de turism Thomas Cook i-a cerut acesteia, mai mult in gluma, o “compensatie” constand intr-un weekend gratuit la Paris. Nu se astepta insa la raspunsul care a urmat.

Thomas a scris pe pagina de Facebook a agentiei, declarand ca toata viata a fost ironizat pentru numele pe care il poarta, iar acum cere o compensatie, adica un scurt sejur gratuit la Paris.

Desi ar fi putut sa profite de ocazie si sa-si faca reclama in acest fel, compania Thomas Cook l-a refuzat politicos, precizand ca nu poate oferi bilete gratuite, relateaza Daily Mail.

Mesajul acesta a ajuns insa la o agentie de turism rivala, care a profitat de ocazie.

Lowcostholidays.com l-a contactat pe Thomas si s-a oferit sa-i dea mai mult decat weekendul dorit: o saptamana gratuita la Paris, alaturi de un prieten.

Tanarul a acceptat, iar povestea lui a devenit foarte cunoscuta, datorita retelelor de socializare, la fel si agentia care i-a oferit cadoul.

Intelegand prea tarziu ca a ratat o ocazie de marketing deosebita, agentia Thomas Cook a incercat sa se scuze inca o data, felicitandu-l pe tanar pentru cadoul primit.
 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO