Care este numele adevarat al celei mai faimoase pisici din lume, Grumpy Cat

Ultima actualizare: 18-03-2013 06:44
Grumpy Cat

Grumpy Cat a devenit vedeta pe internet, dupa ce fratele stapanei sale, din Arizona, SUA, a postat pe site-ul Reddit o fotografie a felinei.

Bryan Bundesen, fratele stapanei pisicii, Tabatha Bundesen, a postat, in septembrie anul trecut, pe internet o poza a lui Tardar Sauce (n.r. Sos Tartar) – numele adevarat al lui Grumpy Cat (n.r. Pisica Morocanoasa – porecla primita din cauza minei suparate pe care o poarta tot timpul pe fata). Si a fost de ajuns o singura imagine pentru ca Tardar Sauce sa devina la fel e faimoasa ca orice star de la Hollywood, scrie starpulse.com.

In decembrie, a fost invitata la emisiunea americana Today Show. Iar weekend-ul trecut, micuta felina a facut senzatie la South By Southwest Music, Film and Interactive Festival, in Austin, Texas, unde a fost solicitata pentru fotografii de fanii care au asteptat cu orele la coada sa o intalneasca.

"Nu ma deranjeaza atentia. Ma bucur sa vad ca pisica mea ii face pe oameni fericiti", a spus stapana lui Grumpy Cat.

Felina are site oficial de internet si pagini de Facebook, Twitter si Tumblr. Tabatha doneaza o parte din profitul facut de Grumpy Cat pe internet si din aparitii publice si televizate adaposturilor de animale din Arizona.

Si chiar daca pare ca Tardar Sauce este mai mereu in lumina reflectoarelor si tot timpul suparata, stapana felinei de 11 luni a declarat ca 99% din timp este o pisica absolut normala si... fericita.

"Noi credem ca arata atat de morocanoasa incat nu poti sa nu simti fericire cand o privesti. Este o metoda de eliberare de stres pentru toata lumea", a spus si Bryan Bundesen.

Sursa foto: www.grumpycats.com

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO