Barbatul care si-a parasit iubita in fata altarului s-a logodit din nou. Ce mesaj i-a trimis fostei sale partenere

20-01-2016 13:30


Katy Collins

Katy Colins, in varsta de 30 de ani, a trecut printr-o experienta pe care nicio femeie nu si-o doreste. A fost parasita chiar la altar de catre barbatul alaturi de care spera sa-si petreaca restul vietii.

Dupa aceasta experienta traumatizanta pentru orice femeie, Katy a decis sa isi vanda bunurile si sa calatoreasca in jurul lumii. Povestea ei a devenit populara pe internet, unde cei mai multi au laudat decizia inspirata a tinerei de a-si reface viata in acest mod. Mai mult, Katy a scris si o carte despre acest eveniment din viata ei, care a devenit rapid un bestseller.

Acum, fostul ei logodnic, Thom Soutter, cel care a parasit-o la altar, si-a refacut viata cu o alta femeie, cu care s-a si logodit. Dupa despartirea de Katy, barbatul s-a mutat in Dubai, unde a intalnit-o pe actuala logodnica si urmeaza sa se casatoreasca.

Acesta a spus pentru Mirror ca "ii urasc numai bine lui Katy, dar abia astept sa ma insor cu Allison. E trist totusi ca o relatie esuata din trecut a devenit un subiect atat de popular acum".

Intre timp, Katy si-a vindecat ranile calatorin in jurul lumii. Aventurile lui Katy din Thailanda, India sau Nepal s-au transformat astfel intr-un bestseller. Iar faptul ca a fost parasita la altar a fost “cel mai bun lucru care i s-a intamplat”.

 

The break-up ended up being very good for her.

Posted by The Mirror on Wednesday, January 20, 2016

 

Sursa: Mirror

Tags: altar, relatie, logodna,

VIDEO PROTVPLUS.RO