Bancnote in loc de globuri. Cum s-au pregatit Nelson Mondialu si Taranu' cu Maserati pentru Craciun

Dată publicare: 25-12-2012 17:56
Dată actualizare: 28-12-2012 07:20


"Nelson Mondialu" si "Taranu' cu Maserati" va ureaza un Craciun elegant. Seara de Ajun a fost pentru aceste personaje controversate un prilej de mare fala.

Primul si-a impodobit bradul cu hartii de 500 de euro, a facut dedicatii si a primit in bucatarie un cor. Cel de-al doilea si-a umplut frigiderul cu lire sterline si ne-a dorit sa o ducem la fel de bine ca el. Scenele ireale au fost postate pe internet, sa se minuneze toata planeta de ce sunt capabili unii dintre romani.

Nelson Mondialu' este, fara nicio exagerare, posesorul celui mai scump brad de Craciun. Cu o caciula de Mos pe cap, un lant gros la gat, ghiul cu monograma si tricou in memoria lui Whitney Huston, Nelson, usor cherchelit, a impodobit pomul cu hartii de 500 de euro.

Unde vor romanii sa emigreze. Cele mai cautate joburi din strainatate

Galant, omul a facut si cateva dedicatii: "Pentru baiatul de la Galati care lupta in canada, cum il cheama? Bute. Domnu' Gigi Becali multa simta si respect, sunteti nota zece. Campion international"

Dupa acest moment eforic, Nelson a primit in bucatarie si un cor. A tocmit si pentru asta un cameraman. De aceasta data gazda a renuntat la costumatia de discoteca si a purtat o camasa rosie ca focul. In jurul bradului si pe bar Mosul i-a lasat si copilului din el cateva sticle de sampanie.

Nelson nu stie ca are concurenta. Petre Craiete de la Londra, cunoscut drept "Taranul cu Maserati" dupa ce s-a filmat in masina sefului sau, a tinut de asemenea sa ne faca niste urari.

Modest nu este deloc, insa vrea macar sa para gospodar. Nu lasa dezordine dupa el. Si anul acesta au fost nelipste petrecerile cu manele in sufragerie.

De ce se intorc in tara romanii absolventi de universitati de top, cu salarii de 150.000 dolari/an

Iar unii internauti s-au gandit sa isi felicite amicii virtuali, pe care i-a numit dupa poreclele de pe net.

 

 


VIDEO PROTVPLUS.RO