Are 100 de ani, dar nu a vazut niciodata marea. Reactia emotionanta a unei batrane cand isi implineste o dorinta de-o viata

21-11-2014 17:34


batrana

Ruby Holt, o americanca in varsta de 100 de ani, a trait toata viata la o ferma din Tennessee, unde a cules bumbac si s-a ocupat de cresterea celor patru copii.

Femeia nu a avut niciodata timp sa-si ia o vacanta si sa mearga la plaja, iar acum traieste intr-un azil de batrani. Cu doar cateva saptamani inainte sa de cea de-a 101-a aniversare a sa, o organizatie care indeplineste dorintele oamenilor in varsta i-a facut o surpriza batranei, scrie Huffington Post.

Astfel, Ruby a avut parte de o excursie in Golful Mexic, unde a vazut pentru prima data oceanul si s-a plimbat pe plaja.

"Am auzit oameni vorbind despre cat de frumos e la plaja, dar nu am avut niciodata ocazia sa merg", a povestit batrana.

 

 "A inceput sa arate spre ocean, iar expresia de pe chip i s-a schimbat complet. A ramas fara cuvinte", a spsus directorul azilului de batrani care a contribuit, alaturi de organizatia Wish of a Lifetime, la surpriza pentru Ruby.

Desi nu se mai poate deplasa fara ajutor, batrana a reusit sa se plimbe putin pe plaja si chiar a intrat cu picioarele in apa, in ciuda temperaturilor scazute din noiembrie.

Fundatia Wish of a Lifetime functioneaza dupa un mecanism simplu: toti cei care vor sa li se indeplineasca o dorinta trebuie sa completeze un formular care este apoi analizat de cei de la organizatie care aleg sa le faca surprize

Sursa: Huffington Post

VIDEO PROTVPLUS.RO