"Am renuntat la publicitate ca sa curatam toalete". Dezvaluirile unui cuplu plecat intr-o calatorie in jurul lumii

Dată publicare: 01-09-2015 10:12
Dată actualizare: 04-09-2015 07:00


calatorie in jurul lumii

Chanel Cartell si Stevo Dirnberger au renuntat la carierele lor de succes din Africa de Sud ca sa calatoreasca in jurul lumii.

Pentru a-si documenta aventura, cei doi si-au facut un blog si un cont de Instagram unde, trebuie sa recunoastem, par sa duca o viata perfecta.

Din pacate, luxul calatoriilor nu este chiar atat de usor de obtinut. Dupa doar 6 luni de calatorii si 24.944 kilometri parcursi departe de casa, Chanel si Stevo au scris pe blog despre partile mai putin frumoase ale unui astfel de stil de viata. Joburile grele pe care le-au avut ca sa-si finanteze calatoriile i-au lasat obositi, stresati si deprimati.

"Daca te uiti pe pagina noastra de Facebook sau pe Instagram, ai zice ca avem parte de distractia vietii. Si nu ne intelege gresit - ne distram. Este absolut minunat. Dar nu e totul perfect, cu inghetate savurate sub soare si peisaje frumoase.", au scris ei.

"Pana acum, cred ca am curatat peste 135 de toalete, 250 de kilograme de balega de vaca imprastiate, 2 tone de pietris mutate cu lopata, 57 de paturi facute si nici nu-mi amintesc cate pahare de vin lustruite."

De la confortul si luxul pe care l-au lasat acasa, in Johannesburg, cei doi marturisesc ca au ajuns acum in extrema cealalta.

"Nu sunt in cea mai buna forma fizica sau psihica. Mancam gem pe biscuiti in cele mai multe dintre zile, abia daca dormim 5 ore pe noapte si caram bagaje extrem de grele pe strazi in mijlocul noptii, pentru ca biletele de autobuz nu intra in buget, evident."

Cei doi au povestit ca trec deseori si prin stari diferite: de la bucuria de te bucura de viata si de a nu face nimic, la plictiseala, demotivare si dor de casa.

Cu toate aceste sacrificii, Chanel Cartell si Stevo Dirnberger marturisesc ca nu au de gand sa renunte la calatoriile lor pentru ca ceea ce vad fac sa merite tot efortul.

"Niciun buget de milioane de dolari nu te poate invata despre umilinta, viata si despre cat de important este sa-ti traiesti fiecare zi ca si cum ar fi ultima."

Sursa: Elite Daily


VIDEO PROTVPLUS.RO