Starurile au luat criza in serios. S-au imbracat prea sobru la premiile SAG

Ultima actualizare: 22-06-2012 19:18

Cu discursul despre recesiune al lui Barack Obama inca proaspat in minte, reflectat in rochia sotiei Michelle, actritele prezente la premiile Sindicatului Actorilor de la Hollywood au optat pentru creatii banale si simple. Prea simple, am spune noi.


Stralucirea a lipsit de la Globurile de Aur, dar am sperat ca, pe masura ce Oscar-urile se apropie, vedetele de la Hollywood vor aborda tinute mai spectaculoase. Insa desarte au fost iluziile noastre, caci la premiile SAG, divele s-au ascuns in creatii prea putin interesante. Simplitatea a fost cuvantul de ordine.

Insa rochia Primei Doamne de la Hollywood, Angelina Jolie, a fost de-a dreptul plictisitoare. Nominalizata la Oscar, sotia lui Brad Pitt a optat pentru vestimentatia marca Max Azria.

Aproximativ aceeasi culoare pare sa-i fi placut si lui Kate Winslet, care ne-a facut o bucurie si ne-a dezvaluit decolteul. Actrita de 33 de ani a imbracat la ceremonie o creatie Narciso Rodriguez.

Si Nicollette Sheridan, Holly Hunter si Christina Applegate au optat pentru o singula culoare in vestimentatia lor. Cam tipatoare ce-i drept.

Rochia lui Anne Hathaway, semnata de Azzaro a fost printre putinele care au stralucit la eveniment. Mai ales ca a accesorizat-o cu bijuterii Cartier in valoare de 500.000 de dolari.

Insa, in timp ce Hathaway a dat lovitura cu vestmantul alb, Teri Hatcher a aratat mai mult a mireasa ravasita decat a vedeta la Hollywood. De vina a fost Monique Lhuillier.

Colegele de platou, Marcia Cross si Eva Longoria au fost printre putinele actrite care au facut nota discordanta si au purtat rochii mai indraznete, atat din punct de vedere al croielii, cat si al culorii.

Clasicul negru a fost la el acasa, mai ales ca Penelope Cruz si Susan Sarandon au dat si ele o mana de ajutor.

Citeste și...
Vedete fara machiaj!
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO