Radu Valcan si Madalina Draghici vin la "Dansez pentru tine"

Radu Valcan si Madalina Draghici

Madalina Draghici si Radu Valcan, protagonistii celui mai recent proiect MediaPro Pictures care va fi difuzat, din aceasta toamna la ACASA, vor urca pe ringul visurilor la Dansez pentru Tine.


Piesa aleasa se numeste “Iubesti un vis”, e interpretata de Adrian, pe versurile si muzica lui Ionut Radu si este cea care va fi pe genericul productiei de la ACASA, o povestea de iubire dintre un arab si o romanca.

Pentru Radu experienta din ringul de la “Dansez pentru tine” nu este o premiera, el fiind concurent editia trecuta. “Am inceput deja repetitiile de 3 zile si am febra musculara. Am norocul sa lucrez din nou cu Doina Botis, o coregrafa de exceptie care ma cunoaste foarte bine. Va fi un dans frumos, mai ales ca dansam pe o piesa superba pe care atat eu, cat si Madalina o stim de la filmarile pentru noua productie MediaPro Pictures din Egipt”, spune Radu Valcan.

Radu si Madalina pregatesc intens coregrafia pentru un dans contemporan. “Avem cateva prize mai dificile si este greu pentru amandoi mai ales ca niciunul din noi nu este dansator profesionist. Sunt insa convins ca totul o sa iasa foarte bine mai ales ca Madalina este foarte curajoasa si are mare incredere in mine. In plus luptam pentru un om, pentru o viata si asta merita tot efortul din lume”, spune Radu.

Aflata la primul ei contact cu ringul de la “Dansez pentru tine” Madalina Draghici se bazeaza pe experienta colegului si partenerului ei. “Ma bazez pe Radu pentru ca are experienta in acest domeniu si asta se simte la repetitii. Nu ma asteptam sa fie asa de greu, eu nu am mai dansat in felul acesta niciodata si mi se pare dificil. In acelasi timp imi place foarte tare. Sunt foarte ambitioasa si vreau ca totul sa iasa perfect, vreau sa avem un dans greu care sa iasa foarte bine. Ne ajuta foarte mult si piesa pe care vom dansa, iubesc acest cantec, face parte din sufletul meu si ne ajuta foarte mult. Vom dansa din suflet pentru a ajuta un om. Si nimic nu e prea mult, niciun efort nu e prea mare pentru aceasta cauza”, marturiseste Madalina.

Citește și
Radu Valcan
Radu Valcan, "cadoul" revistei "The One"
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

 

 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Radu Valcan, in rolul unui arab, din toamna, la AcasaTv
Radu Valcan, in rolul unui arab, din toamna, la AcasaTv

Radu Valcan va fi protagonistul celui mai recent proiect MediaPro Pictures ce va fi difuzat, din toamna, ACASA. Dupa un casting dur, cursuri de actorie si un examen final, Radu a fost ales de producatori sa interpreteze rolul unui arab.

Radu Valcan,
Radu Valcan, "cadoul" revistei "The One"

"Nu cunosc tehnici de cucerire si nu am stiut niciodata, cum sa atrag o femeie, s-a intamplat, pur si simplu!" E marturisirea lui Radu Valcan, prezentatorul emisiunii "Povestiri Adevarate", dupa o sedinta foto pentru revista "The ONE".

Radu Valcan a sarit cu parasuta de la 3.000 de metri!
Radu Valcan a sarit cu parasuta de la 3.000 de metri!

Radu Valcan, co-prezentatorul ”Povestirilor adevarate”, de la Acasa TV, si-a luat inima in dinti si si-a implinit un vis: a sarit cu parasuta de la 3.000 de metri.

Recomandări
Israelul atacă Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei
Israelul atacă Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News joi seară, citând un înalt oficial american, transmite vineri AFP.

Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară
Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară

Nicolae Ciucă, a declarat, joi, că România nu are pregătită infrastructura necesară pentru introducerea serviciului militar obligatoriu în următorii doi ani, el menţionând şi că "s-au dus vremurile" în care oamenii să fie aduşi cu arcanul la armată.

SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline
SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline

SUA au pus capăt joi speranţei firave a palestinienilor de a deveni membri cu drepturi depline la ONU, impunând, în mod deloc surprinzător, un veto în Consiliul de Securitate cererii palestiniene, criticată de Israel.