Mama Juliei Roberts a fost operata! Si actrita nu a stiut nimic!

Ultima actualizare: 28-10-2012 09:13
Julia Roberts

Julia Roberts, protagonista filmului de la Cinema ACASA “Iubitul meu se insoara”, difuzat duminica, 18 octombrie, de la 20.30, nu a stiut ca mama ei a fost operata de urgenta, din cauza serviciului personal de securitate.

Dupa ce in urma cu o luna Betty, mama Juliei Roberts a suferit un grav atac de cord, aceasta a fost internata din nou in spital pentru o operatie urgenta de angioplastie. Aceasta este acum la recuperare si se simte bine, dar fiica ei celebra nu a aflat decat doua zile mai tarziu ca mama ei a fost operata.

La momentul operatiei, Julia Roberts se afla in India, unde lucreaza la noul ei film. Din cauza ca nu avea semnal la telefonul mobil si a serviciului extrem de riguros de protectie si paza care o inconjoara pe actrita, familia Juliei a reusit sa ia legatura cu aceasta abia la doua zile dupa operatie.

Cand in cele din urma a primit vestile, actrita s-a bucurat ca mama ei se simte bine, dar nu a fost deloc incantata de echipa ei.

Pe Julia Roberts telespectatorii o vor putea vedea ACASA, duminica, 18 octombrie, de la orele 20.30, alaturi de Cameron Diaz, Rupert Everett si Dermot Mulroney in filmul “Iubitul meu se insoara”.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO