Andreea si Catalin Josan vor sa mearga mai departe la "Dansez pentru tine"

×
Codul embed a fost copiat

Au muncit foarte mult si regreta ca, in prima editie, s-au lasat coplesiti de emotii.

Catalin Josan si Andreea sunt siguri ca doar acesta a fost motivul pentru care au intrat la duel, asa ca, vineri, este sansa lor sa isi ia revansa. Nici nu se gandesc ca pot pleca acasa si doresc... voturile dumneavoastra.

Au muncit doua saptamani cum nu au facut-o vreodata. Cand au ajuns insa in ringul visurilor, emotiile i-au coplesit. Vineri, asa ceva nu se va mai intampla, promit cei doi. Catalin vrea sa arate ca pot mai mult, iar fratele Andreei merita ca ei sa continue competitia.

Pentru vineri, Catalin si Andreea vor dansa din nou stilurile editiei trecute, quickstep si dans indian. Pregatesc in plus un dans georgian. Daca vreti ca visul lor sa mearga mai departe ii puteti vota printr-un sms la numarul 1776.

Articol recomandat de sport.ro
Cum a ajuns Leonard Doroftei să joace în videoclipul trupei BUG Mafia | EXCLUSIV
Cum a ajuns Leonard Doroftei să joace în videoclipul trupei BUG Mafia | EXCLUSIV
Citește și...
Echipele condamnate la duel la
Echipele condamnate la duel la "Dansez pentru tine"!

Echipele formate din Mihai Sturzu (Hi-Q) - Felicia Sarbu si Catalin Josan - Andreea Stanescu vor fi primele care se vor duela in acest sezon al "Dansez pentru tine".

Prima editie aduce primele note de 10 la
Prima editie aduce primele note de 10 la "Dansez pentru tine"!

Cel de-al saptelea sezon "Dansez pentru tine" a debutat cu o explozie de energie, dans si multa voie buna in ringul visurilor! La bratul celor opt vedete, alti opt oameni obisnuiti au uitat vineri seara de emotii sau de ochii severi ai juriului.

Perechile de la
Perechile de la "Dansez pentru tine" s-au unduit pe ritmuri de Bollywood!

A inceput competitia viselor! Vineri seara, prima editie a celui mai nou sezon "Dansez pentru tine" a debutat in forta la Pro Tv. Perechile au avut, pentru prima data in istoria concursului, sansa de a dansa pe ritmuri indiene.

Recomandări
George Simion, față în față cu Andreea Esca. Cum a răspuns la întrebarea
George Simion, față în față cu Andreea Esca. Cum a răspuns la întrebarea "Sunteți un om violent?"

La PRO TV, continuă seria de interviuri cu principalii candidați la prima functie în stat, iar invitatul de joi seara este liderul AUR, George Simion.

ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum s-a produs accidentul teribil cu mașina strivită de tramvai. Șoferul n-a avut nici-o șansă
ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum s-a produs accidentul teribil cu mașina strivită de tramvai. Șoferul n-a avut nici-o șansă

Un bărbat de 39 de ani, angajat al Serviciului de Pază și Protecție, și-a pierdut viața într-un teribil accident de circulație, produs în București. Era la volan și a virat în fața unui tramvai, care i-a strivit mașina de un stâlp.

Ce au ridicat polițiștii din „grădina zoologică” a lui Nuțu Cămătaru. „Este interesant că se găsește în mijlocul Capitalei”
Ce au ridicat polițiștii din „grădina zoologică” a lui Nuțu Cămătaru. „Este interesant că se găsește în mijlocul Capitalei”

Polițiștii au descins joi în Ferentari, la proprietatea temutului interlop Nuțu Cămătaru în căutarea unui cal de rasă pe care bărbatul l-ar fi luat fără acceptul stăpânului.