„Visuri la cheie”. Familia Lefter a primit un cămin de vis după ce capul familiei a murit

10-09-2020 08:35


Visuri la Cheie

În prima ediție din nou sezon „Visuri la cheie”, Dragoș Bucur, Cristina Joia, Laura Boghiu și Omid Ghannadi au ajuns în Călărași, unde au cunoscut familia Lefter.

Cu o viață modestă, dar plină de iubire familia a trăit înconjurată de natură și de animale datorită tatălui, care era pădurar. După ce bărbatul a murit în urma unui accident în pădure, acești oameni au fost nevoiți să părăsească locuința din inima pădurii, înainte să poată să-și șteargă lacrimile. Locul pe care ei îl numeau „acasă” nu le mai aparține, acum îi revine noului pădurar.

„Această pădure este blestemată pentru că mi l-a luat pe tati”, sunt cuvintele băiatului care are doar 13 ani și al cărui destin s-a schimbat cât ai clipi. „Când am ajuns acolo, am pus mâna pe el și nu mai trăia. Asta mi-a pus capăt copilăriei”, povestește îndurerată sora lui cea mare.

Mama lor a povestit că în urmă cu 10 ani au cumpărat un teren pe care să construiască o casă, dar nu au mai apucat să o termine. Echipa „Visuri la cheie” le-a îndeplinit visul și le-a oferit un cămin călduros.

Sursa: A.U.

VIDEO PROTVPLUS.RO