„Visuri la cheie”. Familia Lefter a primit un cămin de vis după ce capul familiei a murit

Ultima actualizare: 10-09-2020 18:02
Visuri la Cheie

În prima ediție din nou sezon „Visuri la cheie”, Dragoș Bucur, Cristina Joia, Laura Boghiu și Omid Ghannadi au ajuns în Călărași, unde au cunoscut familia Lefter.

Cu o viață modestă, dar plină de iubire familia a trăit înconjurată de natură și de animale datorită tatălui, care era pădurar. După ce bărbatul a murit în urma unui accident în pădure, acești oameni au fost nevoiți să părăsească locuința din inima pădurii, înainte să poată să-și șteargă lacrimile. Locul pe care ei îl numeau „acasă” nu le mai aparține, acum îi revine noului pădurar.

„Această pădure este blestemată pentru că mi l-a luat pe tati”, sunt cuvintele băiatului care are doar 13 ani și al cărui destin s-a schimbat cât ai clipi. „Când am ajuns acolo, am pus mâna pe el și nu mai trăia. Asta mi-a pus capăt copilăriei”, povestește îndurerată sora lui cea mare.

Mama lor a povestit că în urmă cu 10 ani au cumpărat un teren pe care să construiască o casă, dar nu au mai apucat să o termine. Echipa „Visuri la cheie” le-a îndeplinit visul și le-a oferit un cămin călduros.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!