Unde lucrează Florin, iubitul român al vicarului gay. Nu mai este fotomodel


Ultimul update: Luni 04 Februarie 2019 21:06
Data publicarii: Luni 04 Februarie 2019 21:02
Categorie: Stiri Mondene
Philip Clements

Philip Clements, vicarul care s-a căsătorit cu fotomodelul român Florin Marin, spune că este mai fericit ca niciodată, chiar dacă se află într-o relație la distanță cu bărbatul cu 55 de ani mai tânăr.

 

Cei doi s-au căsătorit în aprilie 2017 și s-au mutat în România, dar căsnicia s-a încheiat câteva luni mai târziu, după ce vicarul i-a cumpărat un apartament în Capitală. Întors în țara natală, Clements a fost nevoit să trăiască o perioadă în casa unui prieten din Kent, scrie Daily Mail.

Însă, într-un nou interviu acordat recent tabloidului The Sun, cei doi au anunțat că sunt din nou împreună, iar relația lor este mult mai puternică. “Îl iubesc foarte mult, dacă ne-am fi despărțit definitive aș fi fost extrem de trist”, a declarat Clements.

Un nou obstacol riscă să amenințe relația celor doi – distanța care îi desparte, având în vedere că vicarul locuiește în Marea Britanie, iar Florin în Spania, unde lucrează la o firmă de închiriat mașini, pe aeroportul din Alicante.

Cei doi se vâd rar, o data la câtev luni, însă susțin că sunt mai îndrăgostiți ca niciodată: “Număr zilele până când ne revedem”, a declarat pensionarul. “Însă nu pot risca să mă entuziasmez prea tare din cauza bolii de inimă de care sufăr”.

“Simt că relația cu Florin îmi întinerește spiritul, chiar și stilul vestimentar mi s-a schimbat. Port pantaoni mult mai strâmți”.

“Mulți s-ar putea întreba ce avem în comun, având în vedere că diferența de vârstă dintre noi este de 50 de ani, însă avem foarte multe. Ne bucurăm de fiecare clipă petrecută împreună”, a declarat și Florin. “N distrăm foarte mult în vacanțe, facem ce fac toate cuplurile în ciuda diferenței de vârstă”.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO