Sora lui Meghan Markle, atac dur la adresa Familiei Regale: „Dacă tata moare, va fi vina ta”


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Miercuri 18 Iulie 2018 14:50
Categorie: Stiri Mondene
Meghan Markle si Harry

Samantha Markle a adus, marți, o serie de acuzaţii grave la adresa surorii sale vitrege Meghan, ducesă de Sussex, cât și a Familiei Regale a Marii Britanii.

Aceasta susţine că membrii Familiei Regale sunt prea ,,reci” și îi reproșează lui Meghan că, dacă tatăl lor va păți ceva, ea va fi cea vinovată, din cauză că este prea indiferentă, informează Daily Mail.

Samantha a reacționat pe Twitter, după ce Thomas Markle a declarat pentru TMZ că aparițiile lui din media nu vor înceta până când Meghan îl va include din nou în viața sa.

„Am tăcut un an, dar presa a stat cu ochii pe mine în fiecare zi, spunând că mă ascund în Mexic ca un pustnic. Așa că mi-am spus povestea”, a spus Tom Markle pentru TMZ.

Femeia în vârstă de 53 de ani a criticat ultima apariție a  ducilor de Sussex la expoziția centenară Nelson Mandela din Londra.

„Ce zici despre a-ți onora propriului tată?! Cum poți să trăiești și să te privești în oglindă? Destul e destul! Dacă tatăl nostru moare, va fi vina ta, Meg”, a scris sora vitregă ducesei de Sussex, într-o postare pe Twitter.

Samantha este mama a trei copii și scrie o carte despre cum a trăit în umbra lui Meghan Markle. Încă dinaintea nunții regale, a făcut mai multe afirmații deloc plăcute atât pe Twitter, cât și în cadrul unor interviuri televizate.

Aceasta și-a apărat tatăl după scandalul cu imaginile vândute paparazzilor și a declarat că nu a primit niciun sprijin din partea Familiei Regale pentru a se apăra de atenția media de care au avut parte în urma logodnei Prințului Harry cu Meghan.

Potrivit Daily Mail, Familia Regală nu reacționat la atacurile venite din partea rudelor lui Meghan.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO