Smiley și-a început turneul în țară. Mesajul transmis de cântăreț după primul concert


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Marti 30 Octombrie 2018 08:08
Categorie: Stiri Mondene

Galaţiul a vibrat luni seară pe ritmurile pieselor lui Smiley. Artistul a ales să înceapă pe malul Dunării turneul Confesiune, care îl va purta prin zeci de oraşe din ţară.

Publicul l-a aclamat şi pe Seredinschi, fostul elev al lui Smiley de la Vocea României, care a cântat în deschiderea concertului.

Smiley şi-a început în forţă noul turneu, la Sala Sporturilor din Galaţi. Concertul s-a ţinut cu casa închisă, după ce biletele se epuizaseră deja de ceva vreme.

Spectacolul a fost deschis de Serendinschi, unul dintre talentele descoperite de Smiley la Vocea României.

"Publicul chiar a răspuns la ce am încercat să fac eu acolo şi mi s-a părut genial. Deci a fost genial. Este cel mai frumos sentiment pe care l-am trăit", a transmis acesta.

"Au cântat alături de noi, au dansat alături de noi, au strigat, au sărit. A fost o atmosferă exact cum îşi doreşte orice artist la concertul lui. E primul turneu al nostru în zece ani, în toată ţara, şi am muncit mult pentru treaba asta. Pentru noi e o mare bucurie şi o mare satisfacţie că reuşim să facem asta. Şi, dacă ne iese bine, poate facem şi la anul", a spus Smiley.

"Confesiunea" lui Smiley vă continua la Sala Sporturilor din Iași, spectacol pentru care s-au vândut deja toate biletele. Fanii îl mai pot vedea săptămâna viitoare în Brașov, apoi în Cluj-Napoca, Pitești, Craiova, Târgu-Jiu, Timișoara şi Constanța.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Trupa americană Bon Jovi, concert la București, în 2019. Prețul biletelor
Arild Andersen Trio concertează pe 22 octombrie la Jazz Nouveau în Control Club.
Ultimul pelerin la racla Sfintei Parascheva, o fetiță de 6 luni care îi poartă numele
VIDEO PROTVPLUS.RO