Rihanna cumpara informatii despre OZN-uri. Este convinsa ca extraterestrii exista

Dată publicare: 06-09-2013 17:30
Dată actualizare: 09-09-2013 06:58


Rihanna

Rihanna il plateste pe un pasionat de OZN-uri care traieste in desertul Mojave din California pentru a-i furniza cele mai recente informatii si speculatii despre existenta extraterestrilor.

Artista in varsta de 25 de ani este convinsa de faptul ca extraterestrii exista in realitate si il plateste pe un pasionat de OZN-uri din desertul Mojave sa ii furnizeze informatii despre locurile in care se presupune ca ar fi fost vazute obiectele zburatoare neidentificate.

"Rihanna a fost intotdeauna convinsa ca extraterestrii vor sosi pe Terra in timpul vietii sale. A inceput sa il foloseasca pe acel barbat, care isi spune «explorator al cerului», pentru a-i oferi informatii din statul Nevada si despre orice fapt care are legatura cu OZN-urile", a declarat o sursa pentru Daily Star.

Acel barbat o contacteaza pe Rihanna telefonandu-i de la Little A'Le'Inn, un motel-restaurant din Nevada, faimos pentru meniul sau care include "burgeri extraterestri".

"El tine legatura cu Rihanna de la Little A'Le'Inn - motelul in care se cazeaza multi pasionati de OZN-uri. Motelul se afla aproape de cea mai secreta baza militara guvernamentala, Area 51. Acesta nu este un capriciu pentru Rihanna, ea chiar crede in totalitate in existenta extraterestrilor si nu ezita sa cheltuiasca sume importante pentru a obtine acele informatii", a adaugat aceeasi sursa.

Rihanna a declarat intr-un interviu anterior ca a petrecut mult timp privind cerul, in timpul copilariei sale petrecute in Bridgetown, pe Insula Barbados, sperand sa asiste la o "invazie extraterestra".

Sursa: Mediafax

Tags: rihanna,