"Pielea artificiala elastica", secretul unui chip fara riduri si cearcane. Cum se obtine crema minune

11-05-2016 13:06

Daca vreti sa scapati de riduri, uitati de machiaje sofisticate, sau de tratamente costisitoare de infrumusetare. Cercetatori de la doua prestigioase universitati americane au inventat "pielea artificiala elastica".

Se obtine doar prin aplicarea succesiva a doua creme speciale. Iar tenul "intinereste" ca prin minune. La sfarsitul zilei, stratul fin format se poate indeparta ca orice machiaj obisnuit.

Bicarbonat de sodiu, zat de cafea. Cautam tot felul de solutii ca sa ascundem ridurile si "pungile" inestetice de sub ochi. De ce sa nu incercam cu un "al doilea strat de piele"?

"A doua piele, elastica" - este intitulat un articol stiintific, cat se poate de serios, publicat de cercetatori de la institul de tehnologie din Massachusetts, faimosul MIT, si de la universitatea Harvard.

Combinate, doua creme formeaza un strat foarte fin si elastic, care imita pielea tanara; Dar nimeni nu poate sesiza ca ridurile au disparut printr-un "truc de frumusete", spre deosebire de fardul obisnuit.

Iata si diferenta! Machiajul cu "al doilea rand de piele" rezista cel putin o zi.

Dezvoltata timp de 9 ani, testata deja pe mai bine de 100 de voluntari, aceasta piele artificiala poate fi aplicata si pentru a proteja inflamatii, eczeme sau exfoliatii tipice unor boli ca psoriazisul.


VIDEO PROTVPLUS.RO