Oana si Ali, singurii concurenti ajunsi in finala "Dansez pentru tine" fara sa treaca prin duel

04-12-2012 19:38


Zecile de ore petrecute in sala de repetitii, ambitia uriasa, dar mai ales dorinta sincera de a implini un vis, i-au adus pe Oana si pe partenerul ei Ali in marea finala de la "Dansez pentru tine".

Sunt singurii concurenti care au scapat de duel, iar asta le da incredere ca cei de acasa vor fi alaturi de ei.

Visul lui Ali este la un pas de a deveni realitate. A ajuns in finala, alaturi de Oana Ionita, fara prea mari emotii. Pentru ca impreuna danseaza senzational, au urcat de trei ori in fruntea clasamentului.

Nici nu este de mirare daca ne gandim ca Oana este nascuta pentru ring, iar coregraful lor, Istvan, e la randul lui foarte priceput.

Istvan, coregraf: "In loc sa ne ciondanim pe anumite alegeri, chiar am lucrat impreuna si a fost mult mai bine. Am construit mult mai repede ce am avut de construit si sa iasa lucruri mult mai bune".

Din pacate, la un pas de finala, oboseala incepe sa-si spuna cuvantul.

Oana Ionita: "Am scapat de accidente pana in aceasta ultima saptamana, cand am reusit printr-o minune si o priza sa cad gresit si mi-am facut o entorsa la tarsiene, dar cu o terapie speciala am reusit sa-mi pun oasele la loc si sper ca astazi sa ma pot misca".

Cei doi lupta pentru ca Ali sa-si puna la adapost familia de toate problemele.

Ali Kovacs Stoica: "Am invatat mai mult despre viata si oameni decat despre dans. Chiar a fost o lectie de viata si o experienta unica".

Telespectatorii care vor ca Oana si Ali sa castige marele premiu de 60.000 de euro ii pot sustine printr-un SMS la 1322 cu textul "OANA".

VIDEO PROTVPLUS.RO