Nunta Prințului Harry cu Meghan Markle. Marea dilemă: cine o va conduce pe actriță la altar

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Cu 48 de ore înainte de mult-așteptata nuntă princiară de la Windsor, au avut loc repetiții pentru ziua cea mare.

Pe de altă parte, forțele de securitate își cunosc foarte bine misiunea, simpatizanții înfocați ai mirilor îşi ocupă pozițiile cu vedere bună, iar vânzătorii de suveniruri se străduiesc să speculeze momentul.

Dincolo de misterul legat de rochia miresei, o altă mare necunoscută rămâne identitatea celui care o va conduce la altar pe Meghan.

În timp ce la Windsor aveau loc repetițiile generale pentru procesiunea din ziua nunții, Meghan Markle a confirmat că tatăl ei nu va participa la nuntă. Socrul mic se recuperează după o operație cardio-vasculară, pe care a suferit-o, miercuri, în Mexic.

Max Foster: „Dacă tatăl miresei nu apare, rămâne întrebarea cine va conduce mireasa la altar în locul lui? Poate va păşi singura spre altar? Cel mai probabil mama miresei, Doria, care de altfel va merge spre capelă în aceeaşi maşină cu fiica ei.”

Victoria Arbiter, Royal Commentator:Meghan şi mama ei sunt foarte apropiate. Eu una cred că Meghan a ajuns persoana de astăzi datorită mamei ei.”

Există de altfel şi precedente, regina Victoria a făcut asta pentru câteva dintre fiicele ei. O altă variantă ar fi ca fratele mirelui, William, să-şi asume un cumul de roluri: nu va fi doar cavaler de onoare, ci ar conduce-o şi pe Meghan la altar.

Unele case de pariuri le lasă clienţilor opţiunea de a pune prinsoare pe faptul că Meghan o să fie însoţită de unul dintre colegii din serialul Suits, Patrick Adams ori Gabriel Macht. Până se va lămuri această chestiune, ţară întreagă este în fierbere.

De săptămâni bune, în Marea Britanie, încotro priveşti îţi zâmbesc chipurile mirilor: din spuma cafelei, de pe drapele, tricouri, farfurii ori căni.

Comerciant: „Măştile Meghan şi măştile Harry. Fireşte, ochelarii regali pe care ar trebui să-i poarte toată lumea.
Steagul Harry şi Meghan şi tot soiul de decoraţii regale: coroane, sceptre, farfurii. Totul ce vă trebuie ca să puteţi petrece ca-n familia regală.”

Hotelurile şi localurile se întrec şi ele în oferte. Dar cei mai înfocați fani campează, pentru a nu pierde cele mai bune locuri la trecerea caleștii cu cei doi însurăței. Și totuşi, experţii atrag atenţia ca emoţia şi simpatia iscate de nunta prinţului Harry nu se vor traduce într-un imbold semnificativ pentru economia britanică.

Nunta lui William cu Kate a generat cheltuieli suplimentare de 145 de milioane de dolari, mai puţin de 4% din cât consumă britancii de Black Friday. Şi tot atunci, o jumătate de milion de cetăţeni ai Regatului Unit şi-au programat vacante în străinătate, ca să scape de isteria nunţii.

De unde şi replica sarcastică a celor exasperaţi de subiect. În loc de tradiţionalul: „te iau", mucaliţii îi caricaturizează pe miri sub sloganul „Nu mai suport!!". Dincolo de cinici, există categoria investitorilor pragmatici. Așa au ieșit pe piața prezervativele „Bijuteriile coroanei" sau cerealele regale, bune de ronţăit când te uiţi în direct la eveniment.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO