Nicoleta Luciu si Attila Hainer, increzatori ca vor castiga "Dansez pentru tine"

03-12-2012 19:10


"Toate intamplarile prin care am trecut la 'Dansez pentru tine' ne dau incredere ca vom castiga acest concurs". Sunt cuvintele Nicoletei Luciu si ale partenerului sau, Hainer.

Cei doi se declara extrem de fericiti pentru ca au reusit sa ajunga in marea finala. Asta desi nu s-au numarat printre favoritii podiumului, ba chiar au fost condamnati de doua ori la duel.

Si iata ca visul Nicoletei si a lui Hainer a devenit realitate. Cei doi se afla acum la un sigur pas distanta de marele premiu, de 60.000 de euro. Pentru ei insa drumul pana aici nu a fost deloc usor. Mai ales ca Nicoleta nu avea deloc experienta in rigul visurilor.

Nici juratii nu si-au imaginat ca va avea o evolutie atat de spectaculoasa, in conditiile in care accidentarile s-au tinut lant.

Chiar daca au dansat mai bine de la editie la editie, Nicoleta si Hainer nu au scapat de emotiile duelurilor. Au fost de doua ori pe punctul de a parasi emisiunea.

Cert este ca sunt iubiti de cei de acasa, dovada ca la unul dintre dueluri au batut orice record si au obtinut aproape 90% din voturile telespectatorilor.

Cei doi lupta acum pentru ca Hainer sa-si indeplineasca visul de a le construi o casa parintilor sai bolnavi. Dorinta de a nu fi marginalizat pentru ca este de etnie rroma si-a implinit-o in clipa in care a ajuns la acest concurs.

Nicoleta si Hainer se vor lupta in finala cu Roxana, George, Oana si Ali. Telespectatorii care ii vor pe ei castigatori ii pot vota trimitand un SMS la 1322 cu textul "NICOLETA".

VIDEO PROTVPLUS.RO