Momentul prin care nu ar vrea sa treaca nicio mireasa. Ce s-a intamplat in toiul slujbei


Ultimul update: Duminica 08 Septembrie 2013 00:32
Data publicarii: Joi 05 Septembrie 2013 12:55
Categorie: Stiri Mondene
mireasa

"Patru nunti si o provocare", competitia in care miresele joaca tare, in fiecere miercuri si joi, de la 20:30, a inceput cu peripetii la ProTV.

Alexandra (23 de ani) si Vlad (24 de ani) din Popesti Leordeni, Ilfov, si-au planificat in detaliu o nunta de poveste.

Ceremonia religioasa a fost extrem de emotionanta pentru invitati. Cele 3 rivale ale Alexandrei la "Patru nunti si o provocare" au lasat deoparte rautatile si s-au declarat impresionate de slujba, dar mai ales de corul bisericii.

Alexandra a avut 6 domnisoare de onoare, iar Vlad 9 cavaleri de onoare. Se pare ca emotiile au fost prea puternice pentru una dintre domnisoare, care a lesinat in toiul ceremoniei.

Mireasa a ramas stapana pe situatie, chiar daca si-a atras unele critici, ca nu a sarit sa-si sustina prietena. Ajutata de alti invitati si chiar de preot sa se ridice, domnisoara cu pricina a fost condusa afara, unde aerul racoros a ajutat-o sa-si revina.

Nunta care va reusi sa impresioneze si sa emotioneze intr-atat de mult miresele intrate in competitie incat sa obtina cel mai bun punctaj isi va trimite protagonistii intr-o luna de miere fabuloasa, in Tenerife. Astazi, de la 20:30, vezi rezultatul votului la "Patru nunti si o provocare".

CLICK AICI PENTRU VIDEO.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO