Fata care a cutremurat juriul la Românii au talent. ”Dacă nu ajungea în Italia, murea”


Ultimul update: Duminica 03 Martie 2019 09:26
Data publicarii: Duminica 03 Martie 2019 08:41
Categorie: Stiri Sociale

O tănără de 21 de ani cu probleme mari de sănătate i-a impresionat vineri seara pe toți membrii juriului emisiunii ”Românii au talent”, difuzată la Pro TV.

Tânăra se numește Claudia Vesa și a interpretat într-un mod deosebit aria ”O sole mio”, provocând aplauzele de admirație ale juriului și publicului.

Mama acestei tinere a dezvăluit povestea dramatică a Claudiei, care a avut încă de mică o boală foarte gravă. Astfel, părinții s-au decis să plece în Italia, pentru că în România .. ar fi murit.

”Pentru fiica mea, muzica înseamnă totul, pentru că având problemele ei de sănătate nu reușește să facă alte lucruri. Și cântatul este unicul lucru care îi merge foarte bine.

Claudia s-a născut cu o boală metabolică foarte, foarte gravă și mi-au spus că nu este tratament în România. După 6 luni a început să se vadă retardul, nu mai putea să facă ce făceau alți copii de vârsta ei, și atunci medicii au spus că într-adevăr este retard. Cum trecea timpul, acest retard era tot mai grav, a început să aibă crize epileptice. Claudia pierduse și auzul și văzul .. Nu vedea, fetița ..

Nu știam ce să facem cu fata, mi-a fost greu să accept să o las să moară, pentru că dacă nu ajungeam în Italia, Claudia murea”, a spus mama fetei.

Ajunsă la școală, Claudia nu reușea să scrie și să citească, doar desena. În prezent, mai spune mama Claudiei, ea și-a mai revenit și singurul lucru pe care-l face foarte bine este să cânte.

”Povestea Claudiei, mă gândesc că tot ce s-a întâmplat este un miracol foarte foarte mare și cineva de sus ne-a ajutat mereu. Claudia când era mică se vedea că vrea să trăiască. Toți spuneau că era foarte curajoasă și plină de viață, chiar dacă stătea rău.

La școală am mers la o școală normală, pentru că în Italia nu sunt școli pentru copii cu handicap și chiar dacă nu reușea să scrie, să citească și să facă calcule, ca și copiii normali, ea desena foarte mult.

Acum, fetița nu reușește să facă nimic, numai cântă.”  - a spus mama Claudiei.

Impresionat, Florin Călinescu i-a transmis că felul în care cântă tânăra este deosebit. La rândul său, Andi Moisescu s-a arătat convins de faptul că starea ei de sănătate se va îmbunătăți cu ajutorul ... muzicii.

Florin Călinescu: ”Poveștile triste fac parte din păcate din viața noastră. Din punctul meu de vedere, ea este un om extraordinar.”

Andi Moisescu:Doamnă, eu cred cu tărie că muzica face minuni. Și cea mai bună dovadă este prezența Claudiei în această seară aici. Eu cred că puterea de vindecare stă în mintea ei și o să vedeți că ea va reuși asta tocmai cu ajutorul muzicii. Asta este intuiția mea.”

Urmărește toate momentele show-ului ”Românii au talent” pe PRO TV PLUS.

FULLSCREEN
Fata care a cutremurat juriul la Românii au talent. ”Dacă nu ajungea în Italia, murea”
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO
Echipa României, premiată pentru "Cele mai bune praline" la Concursul Mondial de Patiserie, Gelaterie și Ciocolaterie

11:44
Mihai Trăistariu, între celebritate și austeritate

Mihai Trăistariu: "Este o bătălie cruntă, am făcut acele poze pentru că nu mă mai auzeam"


13:42
Mihai Bobonete împreună cu gașca din Las Fierbinți, despre viața din spatele celebrității

Bobonete: "Celebritatea nu m-a luat prin surprindere, eram pregătit"


14:09
Echipa "România, te iubesc" lansează cartea "Ne facem bine"

Cartea "Ne facem bine", o antologie de fapte văzute și vorbite la "România, te iubesc"


10:23
Nașterea naturală sau cezariana: Ce alegem?

Anca Vereanu: "Anestezia epidurală ajută mama pe parcursul travaliului"


17:35
Vica Blochina, față în față cu detectorul de minciuni

15:19
Diana Ungureanu a părăsit bucătăria MasterChef. Finala se decide între Ionuț, Alina și Cezar

04:34
Iluzie sau un preparat impecabil? Chef Ettore Botrini a oferit un moment culinar deosebit, care i-a fascinat pe concurenții rămași în competiție

07:32
Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin Pastramă, s-a demachiat în direct La Măruță

13:09
PROFA s-a tatuat

05:22