Iubita lui de 25 de ani e gravidă, dansurile sale îl fac celebru, așa că Gianluca Vacchi a sărbătorit 53 de ani în stil mare

06-08-2020 17:47


Gianluca Vacchi

E om de afaceri miliardar, e DJ care consideră că scena unde mixează e “locul favorit de pe planetă”, e influencer cu aproape 17 milioane de urmăritori și cu siguranță știe să se bucure de viață.

Gianluca Vacchi e considerat de unii excentric, pe alții îi amuză și pe unii chiar îi inspiră prin bucuria pe care o are când își trăiește viața după propriile reguli. Dansul l-a făcut celebru, iar acum, când împlinește 53 de ani, sărbătorește tot prin dans.

După cum arată vide-ul postat pe Instagram, alături de un mesaj:

“La mulți ani mie și amintiți-vă să sărbătoriți până și a 364-a non-aniversare dacă vreți să respectați viața!”

 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy birthday to me and remember to celebrate even the 364 non-birthdays if you wanna respect life! ❤️Enjoy! #gvlifestyle

O postare distribuită de Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) pe

 

Ce e și mai interesant e că milionarul a primit și un cadou: el şi iubita lui, Sharon Fonseca, de origine venezueleană și în vârstă de 25 de ani, aşteaptă primul lor copil.

Gianluca a devenit faimos după ce, în 2016, a fost surprins pe cameră dansând fără inhibiții pe muzică latino, alături de iubita lui de atunci. De atunci s-a tot filmat dansând în avioane private, în casele sale fabuloase, pe terase superbe și alături de femei foarte frumoase. Gianluca a spus mereu că știe că merită acest stil de viață și că își dorește să îi inspire și pe alții să celebreze fiecare minut.

FOTO: FACEBOOK GIANLUCA VACCHI

 

 

Sursa: Instagram

VIDEO PROTVPLUS.RO