GALERIE FOTO. Va place? El e Radu Mazare, primarul Constantei, imbracat in costum mov de toreador

Ultima actualizare: 12-09-2012 00:49
Radu Mazare

Primarul Constantei, Radu Mazare, a fost toreador, vineri seara, la o prezentare de moda organizata la Mamaia. El a purtat un costum mov, semnat Catalin Botezatu.

Radu Mazare a incheiat prezentarea colectiei "El Torero", semnata de Catalin Botezatu, prezentand un costum de toreador de culoare mov. Ajutat de o capa, el a facut chiar si cativa pasi specifici unui toreador.

In timpul prezentarii, primarul-toreador a fost insotit de doua tinere care au purtat rochii lungi, rosii. Radu Mazare a fost admirat de mama sa, de fratele sau, Mihai, de mai multi angajati ai Primariei, dar si de sute de persoane care au inconjurat zona din Piata Cazionului, unde a fost loc evenimentul.

La finalul prezentarii, Catalin Botezatu si Radu Mazare au aparut impreuna pe scena pentru a multumi publicului. Designerul s-a aratat onorat sa aiba un asemenea model in prezentarea colectiei sale. "Am fost onorat sa am cel mai bun model si cel mai bun primar din Romania in prezentare", a spus Botezatu.

La randul sau, Mazare le-a spus celor prezenti ca acest festival de moda este dedicat tuturor femeilor din Romania. "Acest festival este dedicat tuturor femeilor din Romania, este dedicat tuturor celor care urca pe scena, este dedicat celor care privesc, celor care sunt domnisoare, care sunt mame, care sunt bunici, este o apologie adusa frumusetii romanesti”, a declarat primarul Constantei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO