Alex Delea este câștigătorul Survivor România 2022

alex delea
Pro TV

Finala Survivor. Alexandru Delea este câștigătorul Survivor România 2022 și al cecului de 100.000 de euro!

 

”Vă iubesc pe toată lumea din consiliul ăsta! Eu nu cred așa ceva, Domnu Dan! Nu știu ce se întâmplă cu mine! Nu cred așa ceva!”, a spus Delea.

Finala Survivor 2022 a avut loc marți seară, începând cu ora 20:30. Trei concurenți s-au luptat pentru marele premiu, dar și pentru titlul de Survivor.

Citește și
survivor - 5
Finala Survivor România 2022 se poate vedea, în direct, pe PRO TV și pe VOYO

Doar trei concurenți au mai rămas în competiția Survivor, după ce Alexandru Nedelcu a părăsit concursul luni seară.

Marți seară, Elena Chiriac, Ionuț Popa și Alex Delea au dat ce au mai bun pe traseu. 

De când am venit aici, am strâns din dinți de durere la fiecare pas. De când mă știu, oamenii m-au subestimat. Am făcut un sport de bărbați, am reușit să fac și modeling. Am reușit să ajung la competiții, să lupt cu bărbații și să câștig. Am ajuns aici, pentru că am încredere 100% că pot. Pot doar să sper ca oamenii să creadă în mine cum am crezut și eu”, a spus Elena Chiriac luni seară, în ultima parte a semifinalei Survivor.

Am foarte mari emoții. M-am gândit de la început că voi ajunge foarte departe. Le mulțumesc celor de acasă pentru că am fost salvat de patru ori. Îmi aduc aminte primele trasee, a fost destul de ușor. Până la individuale am dat totul pe traseu. Am doar două meciuri în care n-am adus niciun punct. În rest, am fost cel mai constant jucător, zic eu”, a spus și Ionuț Popa în același moment al competiției.

Iar în timpul consiliului de eliminare din ultima semifinală Survivor, Alex Delea a spus: „Pentru mine, este cel mai tensionat consiliu de când sunt la Survirvor. Tot ce se întâmplă aici este stratosferic! Sunt foarte curios cu cine voi merge mai departe pe ultimul traseu. Eu sunt safe, dar sunt foarte curios cu cine voi merge mai departe, cine sunt cei doi”.

Cum s-a desfășurat finala Suvivor România

Seara a început cu ultimul joc al acestui sezon. Cei trei concurenți care au reușit să ajungă până în această etapă a competiției, au intrat pentru ultima dată pe traseu cu un singur gând: să ajungă în finală și la votul celor de acasă care le-ar fi putut aduce 100.000 de euro. Mare le-a fost surpriză când alături de ei au venit toți concurenții care au părăsit show-ul, iar aceștia i-au încurajat exact ca-n perioadele petrecute împreună. Sigur pe el, decis și categoric, Alex Delea a câștigat pentru a treia zi la rând și s-a calificat direct în finală.

Elena și Ionuț au intrat la votul celor de acasă, iar aceștia au decis ca Elena Chiriac să fie cea de-a doua finalistă, în timp ce Ionuț Popa a fost desemnat ocupantul locului 3. Într-o atmosferă extrem de încărcată, domnul Dan a dat pentru ultima oară START VOT între Alex Delea și Elena Chiriac.

Lider de audiență

Finala Survivor România a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 00:32. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 8.5 puncte de rating și 28.4% cotă de piață, față de locul 2 care avea 3.9 puncte de audiență și 12.9% share. De-a lungul difuzării, peste 1.7 milioane de români au urmărit ultima seară a competiției, iar în minutul de aur, la ora 22:26, aproape 2.4 milioane de telespectatori așteptau cu entuziasm rezultatul final al serii.

Iar publicul a decis: ALEXANDRU DELEA este câștigătorul SURVIVOR ROMÂNIA 2022 și al cecului de 100.000 de euro! Războinicul, devenit apoi Vultur, a reușit să depășească toate provocările acestui sezon incredibil și să ajungă la inimile celor de acasă, câștigând trofeul atât de mult dorit de către toți cei care s-au înscris în competiție.

Un sezon s-a încheiat, însă Daniel Pavel, prezentatorul celei mai puternice emisiuni din lume a dat vestea cea bună: au început înscrierile pentru anul viitor, pe site-ul survivor.protv.ro!

 

Citește și...
Trădări, suspiciuni, iubiri, dezamăgiri, în Lecţii de viaţă - exclusiv pe Voyo
Trădări, suspiciuni, iubiri, dezamăgiri, în Lecţii de viaţă - exclusiv pe Voyo

www.voyo.ro

Finala Survivor România 2022 se poate vedea, în direct, pe PRO TV și pe VOYO
Finala Survivor România 2022 se poate vedea, în direct, pe PRO TV și pe VOYO

Marți seară, 31 mai, la PRO TV și VOYO, aventura Survivor România 2022 ia sfârșit.

Recomandări
Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, a prezentat raportul asupra inflaţiei:
Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, a prezentat raportul asupra inflaţiei: "Băncile au cam sărit calul cu ROBOR-ul". VIDEO

Guvernatorul BNR Mugur Isărescu prezintă, marţi, Raportul trimestrial asupra inflaţiei. "Băncile au cam sărit calul cu ROBOR-ul", a transmis Isărescu în timpul prezentării raportului. 

FOTO Șase români implicați într-un accident, în Bulgaria. Doi dintre ei sunt în stare gravă
FOTO Șase români implicați într-un accident, în Bulgaria. Doi dintre ei sunt în stare gravă

Doi cetăţeni români au fost răniţi într-un accident rutier produs în Bulgaria, fiind implicate trei autoturisme, din care două înmatriculate în România, iar altul în Ucraina.

Caniculă și ploi torențiale în mai multe județe. Meteorologii au emis Cod portocaliu de vijelii pentru zonele de munte
Caniculă și ploi torențiale în mai multe județe. Meteorologii au emis Cod portocaliu de vijelii pentru zonele de munte

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a actualizat atenţionarea Cod galben privind val de căldură şi disconfort termic ridicat, pentru ziua de marţi.