Elena Udrea despre silicoane, genti, saruturi, blonde si metrou


Ultimul update: Joi 13 Septembrie 2012 13:28
Data publicarii: Duminica 26 Octombrie 2008 00:00
Categorie: Stiri Mondene
Elena Udrea

Blonda doamna a politicii romanesti a declarat pentru Libertatea ca nu are silicoane. Sincer, nu cred ca a banuit-o nimeni de acest lucru. Insa, recunoaste ca nu este impotriva lor.

Asa ca, daca la alegerile de anul acesta nu ocupa un loc caldut in Camera Deputatilor, doamna Cocos probabil ca va incerca un up-grade peste patru ani, pentru a ne convinge si mai mult de cata nevoie avem de ea in politica.

Elena Udrea povesteste ca cea mai scumpa geanta a ei - un Hermes de cateva mii de euro, nu a fost cumparata de ea, ci a fost primita de la cea mai buna prietena a ei. "In rest, am genti variate, de la 100 lei la cateva sute de euro bucata", a declarat ea.

Cat priveste culoarea parului...."De 15 ani am ales culoarea asta, cred ca imi sta cel mai bine. Am mai fost roscata, bruneta, iar culoarea mea naturala este satena. Bancurile cu blonde le spun cu placere".

Chiar daca succesul in politica l-a cunoscut dupa ce a devenit blonda, succes la barbati avea si in perioada in care era satena. Primul sarut l-a oferit la 19 ani, imediat dupa ce a intrat la facultate. "Era primul meu prieten, din Buzau. Am avut o relatie scurta si platonica".

Si, pentru ca v-am promis si ceva cu metroul... Elena Udrea a fost intrebata de reporterul Libertatea cand a mers ultima oara cu acest mijloc de transport in comun. "In Bucuresti, cam acum un an. Cand sunt in strainatate, de fiecare data"...

Sursa: Libertatea

VIDEO PROTVPLUS.RO