Drake, în centrul unui scandal sexual. VIDEO cu momentul în care rapperul pipăie o minoră

Ultima actualizare: 06-01-2019 16:39
Drake
Getty

O înregistrare video cu rapperul Drake, în care acesta sărută și pipăie o minoră în timpul unui concert, a fost publicat pe internet.

Potrivit NME, înregistrarea video ar putea fi din anul 2010, când Drake avea 24 de ani și se afla pe scenă cu o fată din public, în timpul unui concert.

Momentul surprins cu un telefon mobil de un fan, din public, ia o întorsătură bizară după ce muzicianul începe să o sărute pe fată și chiar îi pipăie sânii cu brațele, în timp ce o ținea cu spatele la el.

”Aș putea să am probleme pentru asta. Câți ani ai?”, întreabă Drake, după care fata îi spune că 17.

”Frate, nu pot încă să mă duc la pușcărie. De ce arăți în halul ăsta? Uită-te la toate astea. Păi, bine, 17 ani, m-am distrat. Nu știu dacă să mă simt vinovat sau nu, dar m-am distrat. Îmi place cum se simt sânii tăi în pieptul meu. Așa că vreau să-ți mulțumesc” - a spus Drake, după care o sărută pe fată pe mâini, pe obraji și pe gură.

Acest scandal vine la scurt timp după o altă întâmplare care l-a pus pe Drake într-o situație neplăcută, din cauza prieteniei sale cu actrița Millie Bobby Brown, în vârstă de doar 14 ani, cunoscută pentru rolul din ”Stranger things”.

Millie a spus că nu vede nimic anormal în prietenia sa cu muzicianul de 31 de ani, care îi dă sfaturi ”despre băieți”.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO