DANSEZ PENTRU TINE, SEZONUL 14. Cele mai interesante momente ale serii. Echipele condamnate la duel

×
Codul embed a fost copiat

"Dansez pentru tine" a revenit vineri seara la PRO TV. Sezonul cu numarul 14 a pastrat  toate elementele de succes ale emisiunii, insa a adus si noutati.

Dupa prima editie de la Dansez Pentru Tine, sezonul 14, pe locul 1 cu un total de 92 de puncte s-a clasat echipa formata din Sore si George.

Pe locul 2, cu 86 de puncte, s-a clasat echipa formata din Ilinca Vandici si Stefan Razvan Marton.

Pe locul 3, cu 83 de puncte, s-au clasat Dima Trofin si Iulia Clisu. Cu 81,5 puncte, pe locul 4 se afla Nana Falemi si Emanuela Mitrea.

Echipa de pe locul 5, cu 81 de puncte, este cea formata din Dana Maria Matei si Giani Kirita. Elena Ionescu (Mandinga) si Adrian Baranga (Freek) au reusit sa se salveze de la duel.

Citește și
Stefan Banica
DANSEZ PENTRU TINE, sezonul 14. Cadoul primit de Stefan Banica de la fiul sau l-a emotionat
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

Prima echipa condamnata la duel cu un total de 69,5 de puncte este cea formata din Ruby si Alexandru Ciobanu. Perechea formata din Sorin Brotnei si Alexandra Popovici este cea de-a doua echipa condamnata la duel.

DANSEZ PENTRU TINE, SEZONUL 14, EDITIA 1, LIVE-TEXT


00: 30
Valsul a fost proba de foc a serii si le-a dat batai de cap multora.

"La vals am observat o atitudine rigida si lipsita de eleganta. Sore si George si Ilinca cu Razvan mi-au placut cel mai mult. Ei au dansat vals, celelalte cupluri s-au straduit" a comentat Emilia Popescu.

"Vreo trei perechi au pastrat ritmul, in rest nu mi-au placut" a fost verdictul lui Mihai Petre.

"Mi-au placut Sore si George, Ilinca cu Razvan, Falemi si Ema" a comentat Beatrice Rancea.

23:30 Fostul jucator de fotbal Nana Falemi si Emanuela Mitrea au intrat in scena pentru numarul de freestyle. Ema are 21 de ani si este din Bucuresti iar dansul a salvat-o de la paralizie. Pentru a se recupera a facut sacrificii mari. Dansul lor a fost notat cu 8,5  de Emilia Popescu, cu 7 de Mihai Petre, cu 9,5 de Beatrice, cu 8,5 de Edi Stancu si cu 8 de Elwira Petre. DANSUL LUI FALEMI SI AL EMEI POATE FI URMARIT AICI!



23:05
Ruby si Alexandru Ciobanu (Iasi) au intrat in scena. Ajutati de coregrafa Doina Botis, cei doi danseaza pentru a-l ajuta pe un prieten al lui Alexandru - Andrei Popa (18 ani), paralizat de la gat in jos dupa o cazatura. Tanarul a suferit un accident cumplit anul trecut: a cazut in cap in timp ce repeta o saritura cu trupa sa de dans. Emilia Popescu a notat numarul lor de freestyle cu 8,5, Mihai  le-a dat 7,5, Beatrice - 8,5,  Edi Stancu - 8,5, Elwira - 7,5. DANSUL LUI RUBY SI AL LUI ALEXANDRU POATE FI URMARIT AICI!

22:40 Ilinca Vandici si Stefan Razvan Marton au intrat pe scena. "Muzica si teatrul reprezinta punctul meu de sprijin" a marturisit Stefan, ramas fara parinti din adolescenta. Stefan este ca un tata pentru fratele lui mai mic.

Stefan vine din Baia Mare si este singurul concurent din acest sezon care nu a mai dansat pana acum. Cu toate astea, cei doi au incins atmosfera pe ringul de dans. Edi Stancu le-a dat 8, Elwira - 8, Beatrice - 9, Mihai - 8, Emilia Popescu - 8,5. DANSUL ILINCAI SI AL LUI STEFAN POATE FI VAZUT AICI!

22:30 Elena Ionescu (Mandinga) si Adrian Baranga (Freek) au intrat in scena pentru numarul de freestyle. In varsta de 25 de ani, Adrian face parte din trupa de dans a Antoniei si danseaza pentru a le asigura parintilor sai o viata mai buna. Adrian i-a lasat singuri pe acestia pentru a veni in Bucuresti sa-si indeplineasca visul de a deveni dansator.

Mama lui e bolnava de diabet, iar tatal sau are pareza pe partea dreapta. Elena si Adrian au avut parte de un mic incident in timpul dansului. Papusa legata de spatele lui Adrian nu a putut fi dezlegata foarte usor in timpul interpretarii punandu-le probleme.

Emilia Popescu le-a dat 8, Mihai Petre - 8, Beatrice -8, Edi Stancu - 8,5, Elwira - 7,5. DANSUL ELENEI SI AL LUI ADRIAN POATE FI VAZUT AICI!

22:00 Dima Trofin si Iulia Clisu au intrat pentru prima data in scena de la Dansez Pentru Tine. Iulia are 16 ani, este din Barlad si vrea sa castige pentru a-i indeplini visul profesoarei ei de dans, Monica Moraru, care sufera de obezitate morbida. Edi Stancu le-a dat 9,5, in timp ce Elwira i-a notat cu 8. Beatrice le-a dat 9, Mihai Petre - 8, iar Emilia - 9. DANSUL LUI DIMA SI AL IULIEI POATE FI VAZUT AICI!

21:30 Sorin Brotnei (ex Akcent) a dansat alaturi de Alexandra Popovici. Alexandra a inceput sa danseze din clasa a cincea si fara sa stie a fost eleva tatalui ei, pe care nu l-a cunoscut deloc in copilarie. Numarul lor de freestyle a fost notat cu 8 de Emilia Popescu si cu 7.5 de Mihai Petre. Beatrice Rancea le-a dat nota 8,5, Edi Stancu - 8, iar Elwira Petre le-a dat 7,5. DANSUL LUI SORIN SI AL ALEXANDREI POATE FI VAZUT AICI!

21:15 Sore de la Lala Band si George (Dark) au intrat si ei in scena pentru numarul de freestyle. George lupta pentru a-i face mandri pe bunicii alaturi de care locuieste si care l-au facut sa se indragosteasca de dans. Emilia Popescu le-a acordat nota 9,5, Mihai Petre le-a dat nota 9, de la Beatrice Rancea au primit 9,5, Edi Stancu i-a notat tot cu 9.5 iar Elwira Petre cu 9. DANSUL LUI SORE SI AL LUI GEORGE TRASCAU POATE FI VAZUT AICI!

21:00 Dana Maria Matei lupta alaturi de Giani Kirita pentru a se sustine din dans si pentru a arata mamei ca se poate. Cei doi au deschis editia cu un numar de dans freestyle. Elwira Petre le-a acordat nota 8, Edi Stancu i-a notat cu  9, Beatrice Rancea le-a dat nota 8, de la Mihai Petre au primit 7,5, in timp ce Emilia Popescu le-a acordat nota 8. DANSUL DANEI SI AL LUI GIANI POATE FI VAZUT AICI!

20:50 Vedetele Ilinca Vandici, Sore si Dima din Lala Band, fotbalistii Nana Falemi si Giani Kirita, Elena de la Mandinga, Ruby si Sorin Brotnei alaturi de partenerii lor au intrat in scena.

20:45 Surpriza! In juriu a venit sotia lui Mihai Petre, Elwira, care noteaza atitudinea concurentilor. Ea il inlocuieste pe Willmark, "micutul Will". Din juriul emisiunii fac parte Mihai Petre, Emilia Popescu, Elwira Petre, Beatrice Rancea si Edi Stancu.

20:40: Frumoasa Iulia Vantur a intrat in scena si i-a incantat pe cei prezenti cu tinuta ei.

20:35. Baletul Edi Stancu si Stefan Banica au deschis cu un numar de dans prima editie din acest sezon de la Dansez pentru Tine. Orchestra condusa de Petre Geambasu i-a cantat La Multi Ani lui Stefan Banica: artistul implineste astazi 46 de ani.

 

Articol recomandat de sport.ro
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Citește și...
DANSEZ PENTRU TINE, sezonul 14. Coregrafia indrazneata a artistei Ruby a ridicat sala in picioare
DANSEZ PENTRU TINE, sezonul 14. Coregrafia indrazneata a artistei Ruby a ridicat sala in picioare

Ruby si Alexandru Ciobanu (Iasi) au avut o coregrafie indrazneata la freestyle. Ajutati de coregrafa Doina Botis, cei doi au dansat pentru a-l ajuta pe un prieten al lui Alexandru - Andrei Popa (18 ani), paralizat de la gat in jos dupa o cazatura.

DANSEZ PENTRU TINE, sezonul 14. Cadoul primit de Stefan Banica de la fiul sau l-a emotionat
DANSEZ PENTRU TINE, sezonul 14. Cadoul primit de Stefan Banica de la fiul sau l-a emotionat

Stefan Banica Jr a implinit vineri 46 de ani, iar fiul sau, Radu Stefan, i-a daruit artistului un cadou de suflet. Baietelul i-a oferit tatalui sau o pereche de butoni in forma de chitara.

DANSEZ PENTRU TINE, sezonul 14.
DANSEZ PENTRU TINE, sezonul 14. "Micutul Will", inlocuit in juriu de Elwira Petre

Schimbare surpriza in editia a 14-a a emisiunii "Dansez pentru tine".

Recomandări
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață

Fostul președinte Ion Iliescu este oficial suspect în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie '90 pentru infracțiuni contra umanității.  

Ciolacu, despre surparea din Slănic: „Ce vreți să fac? Să știu unde s-au făcut drumurile peste mine?”. Reacția Salrom
Ciolacu, despre surparea din Slănic: „Ce vreți să fac? Să știu unde s-au făcut drumurile peste mine?”. Reacția Salrom

La Slănic, în Prahova, craterul din centrul orașului s-a adâncit cu 20 de centimetri și nimeni nu poate spune dacă surparea se va opri.

Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă
Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă

După o perioadă în care mulți au amânat achizițiile mari cum ar fi cumpărarea unei locuințe noi, cererea pe piața imobiliară începe să își revină.