DANSEZ PENTRU TINE, a 4-a editie. Elena si Freek, eliminati. Ruby si Giani au ajuns in duel

×
Codul embed a fost copiat

In cea de-a patra editie din acest sezon a emisiunii Dansez pentru tine, concurentii au fost mai senzuali ca oricand. Perechile ramase in competitie au dansat unul dintre cele mai asteptate stiluri - dans in ploaie.

Vineri, in cea de-a patra editie a emisiunii "Dansez pentru tine", surorile Cheeky Girls si coregraful Lilian Caraus si fiica lui, Lana,au dansat pentru doua cazuri umanitare si 400 de litri de apa vor fi folositi pentru fiecare dans in ploaie.

Pentru ca telespectatorii sa se bucure de un spectacol pus in scena ca la carte, in care grija pentru detalii se poate observa la fiecare pas, nu mai putin de 400 de litri de apa au fost folositi pentru ca ploaia sa cada pe fiecare pereche in parte.

Totodata, cei intrati in ringul visurilor au aratat cat de bine stapanesc tainele valsului lent, cat de energici au fost la quickstep, cat de eleganti la rumba si cat de dramatici la paso doble, in functie de ceea ce au tras la sorti.

Telespectatorii au avut iarasi parte de un spectacol de dans complex.

Citește și
Dansez
Echipa formata din Elena si Freek spera sa intre in inima telespectatorilor la "Dansez pentru tine"
Prețul eliberării Alinei Apostol din „gulagul” chinezesc. Fost deținut al regimului de la Beijing: „Cu chinezii trebuie să negociezi direct!”. Răspunsul Ministerului Justiției din România

CELE MAI IMPORTANTE MOMENTE ALE EDITIEI:

20:40 A intrat pe scena Iulia Vantur, intr-o rochie spectaculoasa, neagra, mulata si cu spatele gol.

20:42 Stefan Banica si Iulia Vantur au prezentat cele doua echipe dueliste: Elena Ionescu si Freek si Iulia Clisu si Dima Trofim.

20:45 Membrii formatiei Lala Band au venit pe scena de la Dansez pentru tine pentru a-i sustine pe Iulia Clisu si Dima Trofim.

20:46 Trupa Mandinga a venit, de asemenea, la Dansez pentru tine pentru a-si sustine colega, Elena Ionescu, si pe partenerul ei, Freek.

20:55 Mandinga si Lala Band au pregatit pentru seara duelului cate un numar de dans, facandu-le concurentilor pe care ii sustin o surpriza total neasteptata. Evolutiile celor doua trupe a electrizat publicul.

21:00 Pe scena au intrat celelalte patru echipe ramase in concurs: Ruby si Alexandru, Giani Kirita si Dana, Sore si Dark, Ilinca si Razvan.

21:05 Sore si Dark au dansat paso doble, iar reprezentatia lor a smuls uralele publicului.

21:06 Ilinca si Razvan au dansat quickstep.

21:10 Giani Kirita si Dana au dansat rumba.

21:15 Ruby si Alexandru au danssat vals lent.

21:17 Juriul isi spune parerea generala despre dansurile celor doua echipe.

Mihai Petre a primit felicitari cu ocazia zilei onomastice din partea colegilor din juriu.

Emilia Popescu: "E un spectacol in seara asta. Cine practica un alt stil de dans se vede ca s-a straduit. Sunt anumite perechi care stralucesc".

Mihai Petre: "Ma bucur ca avem diversitate in seara asta. Sunt dansuri pe care nu poti sa ti le insusesti in 2-3 zile. Paso doble este un dans in care barbatul este toreador care se lupta cu un taur adevarat, nu cu un Ferdinand".

Beatrice Rancea: "Ma asteptam sa nu fie extrem de spectaculos, fiind stiluri atat de grele. Am apreciat eforturile voastre. Voi nota ca ati aratat o evolutie extraordinara".

Edi Stancu: "Mi s-a parut ca dansatorii nostri au prins gustul dansului".

Elwira: "Ati avut dansuri grele, dar frumoase. Cred ca multi dintre voi ar trebui sa va corectati pozitia, sa vad diferenta dintre barbati si femei. Multi dintre ei sunteti pierduti cu ochii in parchet si aratati slab".

21:35 Cei doi concurenti intrati la duel - Iulia si Freek - sunt sustinuti si de prieteni si colegii din trupele de dans in care activeaza.

21:40  Coregraful Lilian Caraus si fiica lui, Lana au dansat pentru un caz umanitar. “Lana a fost foarte emotionata cand a aflat pentru ce vom dansa vineri, a fost coplesita, iar acum depune mult efort, vrea ca totul sa iasa cat mai bine”, a marturisit Lilian.

Alberta Mosnegutu a venit pe lume fara maini si fara femururi. Abandonata in spital dupa nastere, fetita a avut norocul sa fie salvata de Viorica Parvan, un asistent maternal, care nu i-a oferit doar toata dragostea de care avea nevoie, ci si sansa sa isi valorifice talentele, inscriind-o la Scoala Populara de Arte, la canto si la desen.

In ciuda dizabilitatilor, Alberta canta la orga electronica, deseneaza, scrie poezii, toate acestea intr-un mod foarte simplu si natural, cu ajutorul degetelor de la picioare.

Anul acesta, sub numele de Lorelai, fetita si-a si lansat primele trei carti: “Zambet de inger”, “Crestinarea lui Dracula in cetate” si “Eroii, iubirile mele”.

Pe langa asta, Alberta a strans zeci de premii la concursurile de muzica, poezie si pictura, demonstrand ca niciun neajuns nu poate sta in calea celui care vrea cu adevarat sa exceleze.

22:05 A inceput duelul.

22:15 Stefan Banica: "Am avut un duel spectacol. E frumos pentru ca exista prietenie... Am sa rog juriul sa nu auzim note, doar parerea voastra despre dans".

Emilia: "Concurentii au fost in forma maxima. Dima m-a impresionat in mod special, dar fiecare v-ati depasit limitele. Ati facut performanta".

Mihai Petre: "De data asta este foarte greu de ales. Baietii au dansat foarte bine, fetele mai putin. Dar echipele au fost echilibrate. La fete nu s-a vazut disciplina. Ati dat din maini si din picioare, dar nu mai spun din ce ati dat...".

Beatrice Rancea: "Sunt impresionata. Noi va felicitam si suntem marcati de evolutiile voastre. Au fost momente care mi-au placut. In special Freek".

Edi Stancu: "Eu am fost foarte emotionat si am trecut prin toate starile posibile. Freek, ai stralucit in seara asta. Fetele mi-au placut foarte mult, si-au folosit mainile si picioarele intr-un mod foarte sexy. Va felicit, pe voi si pe coregrafii vostri. Imi este greu sa spun care echipa a fost mai tare".

Elwira: "Intr-adevar, doua echipe foarte bune. Feek, nu este deloc usor ce ai facut. E foarte greu sa ai un control atat de bun asupra corpului. Fetele au fost sexy, dar un pic imprastiate".

22:40 Sore a fost luata prin surprindere de colegii de la Dansez pentru tine, care i-au adusa un tort si i-au cantat "La multi ani", in timpul antrenamentelor.

22:45 Sore si Dark au dansat in ploaie.

Notele juriului

Emilia: 9,5

Mihai Petre: 9

Beatrice:9,5

Edi Stancu: 9,5

Elwira: 9,5.

23:00 Ilinca si Razvan danseaza in ploaie.

Notele juriului

Emilia: 9

Mihai Petre: 8,5

Beatrice Rancea: 9

Edi Stancu: 9

Elwira: 9

23:15 Iulia si Dima, una din echipele dueliste, au dansat in ploaie.

Notele juriului

Emilia Popescu: 9,5

Mihai Petre: 8,5

Beatrice Rancea: 9,5

Edi Stancu: 9,5

Elwira: 9

23:40 Surorile Cheeky Girls revin in ringul visurilor de la ProTV, unde vor dansa pentru un caz umanitar emotionant.

"Deja suntem pline de vanatai, ne straduim sa facem totul perfect si sa impresionam telespectatorii", au declarat Gabi si Monica, care repeta de zor pentru ca dansul lor de maine seara sa fie unul cat mai bun si pentru a atrage atentia asupra importantei pe care o au actele de caritate.

Gemenele au dansat pentru visul lui Stefan Orheanu, care isi doreste cu tot sufletul sa poata participa la Campionatul European de dans irlandez, care va avea loc in Cracovia. De asemenea, mai spera sa se califice la Campionatul Mondial, iar asta presupune participarea la mai multe concursuri, ceea ce implica numeroase cheltuieli pentru deplasare, cazare si masa.

 

23:45 Elena si Freek danseaza in ploaie.

Notele juriului

Emilia Popescu: 9,5

Mihai Petre: 7,5

Beatrice Rancea: 10

Edi Stancu: 9

Elwira: 9,5

00:05 Giani Kirita si Dana danseaza in ploaie.

Notele juriului

Emilia Popescu: 9

Mihai Petre: 8

Beatrice Rancea: 9,5

Edi Stancu: 9,5

Elwira: 9,5

00: 23 Ruby si Alexandru danseaza in ploaie.

Notele juriului

Emilia Popescu: 8

Mihai Petre: 7

Beatrice Rancea: 8

Edi Stancu: 8

Elwira: 8

00: 30 Elena Ionescu si Freek parasesc concursul, in urma votului publicului. Iulia Clisu si Dima Trofim merg mai departe in competitie.

Elena si Freek au spus ca la "Dansez pentru tine" au avut o a treia familie. Au multumit coregrafilor si colegilor pentru momentele pe care le-au avut.

Elena: "Freek va fi coregraful trupei Mandinga de acum inainte".

00:45 Echipa de pe locul I din aceasta saptamana este cea formata din Ilinca si Razvan.

A doua echipa de pe podium este cea formata din Iulia si Dima, echipa care s-a salvat de la duel.

Prima echipa condamnata la duel este cea formata din Ruby si Alexandru.

Echipa care se salveaza: Sore si Dark.

Giani Kirita si Dana merg din nou la duel.

Citeste si:

Diamantele pamantului sau cum faci profit de mii de euro cu o investitie minora

A ajuns milionar fara sa coboare din pat

 

Articol recomandat de sport.ro
Starul din Premier League care le-a lăsat însărcinate pe soție și pe amantă în aceeași perioadă a devenit tată pentru a șasea oară
Starul din Premier League care le-a lăsat însărcinate pe soție și pe amantă în aceeași perioadă a devenit tată pentru a șasea oară
Citește și...
Sunt mai apropiati ca niciodata.Fotografia cu Sore si Dark inainte de noua editie Dansez pentru tine
Sunt mai apropiati ca niciodata.Fotografia cu Sore si Dark inainte de noua editie Dansez pentru tine

 Sunt mai apropiati ca niciodata.Fotografia cu Sore si Dark inainte de noua editie Dansez pentru tine.

Echipa formata din Elena si Freek spera sa intre in inima telespectatorilor la
Echipa formata din Elena si Freek spera sa intre in inima telespectatorilor la "Dansez pentru tine"

In ajunul duelului, Freek si partenera sa, Elena, solista trupei Mandinga, muncesc pana la epuizare in sala de dans.

DANSEZ PENTRU TINE, sezonul 14. Ema si Falemi au parasit concursul. Vezi echipele intrate la duel
DANSEZ PENTRU TINE, sezonul 14. Ema si Falemi au parasit concursul. Vezi echipele intrate la duel

Multe lacrimi, si mai multa emotie, dar si ore superbe de dans. Asa a decurs aceasta editie a competitiei "Dansez pentru tine", la capatul careia, pentru o pereche, concursul s-a terminat.

Recomandări
Ministrul Sănătății anunță că se lucrează la o strategie care să limiteze trimiterea pacienţilor de la stat la privat
Ministrul Sănătății anunță că se lucrează la o strategie care să limiteze trimiterea pacienţilor de la stat la privat

Alexandru Rafila, a declarat joi, în contextul acuzaţiilor care i se aduc medicului Cătălin Cîrstoiu, că ar trebui făcută o declaraţie pe proprie răspundere a medicilor care lucrează în instituţiile publice, că nu direcţionează pacienţi la privat.

Percheziții ale Parchetului European la instituții publice din Botoșani privind o fraudă de 160.000 € care implică fonduri UE
Percheziții ale Parchetului European la instituții publice din Botoșani privind o fraudă de 160.000 € care implică fonduri UE

Parchetul European (EPPO) din Cluj-Napoca şi (România) efectuează astăzi percheziţii în mai multe locaţii.

Românii blocați în Dubai din cauza inundațiilor, supărați pe autoritățile române: Niciun receptor ridicat, nu au făcut nimic
Românii blocați în Dubai din cauza inundațiilor, supărați pe autoritățile române: Niciun receptor ridicat, nu au făcut nimic

236 de români blocați de aproape două zile pe Aerportul din Dubai lovit crunt de inundații au revenit joi dimineață în țară.