Ciprian este castigatorul MASTERCHEF, SEZONUL 5. Momente tensionate in finala, stropite cu lacrimi si pline de emotii

×
Codul embed a fost copiat

Masterchef a ajuns la final, iar Ciprian a reusit sa castige marele trofeu, dar si cecul in valoare de 50.000 de euro. El a fost cel care a revenit in concurs, a profitat de a doua sansa si a transformat prazul in semnatura lui culinara.

Pe ultima suta de metri i-a convins pe jurati ca merita titlul de Masterchef, iar batalia cu ceilalti doi finalisti nu a fost deloc usoara. Si, asa cum era de asteptat, din finala nu au lipsit momentele tensionate, stropite cu lacrimi.

A fost o seara perfecta pentru Ciprian, care, la aflarea vestii, coplesit de emotii si cu lacrimi in ochi, a sarutat trofeul Masterchef. Inainte de a sti ca va fi marele castigator, intre el, Odette si Tudor s-a dus o lupta acerba. Au fost trei probe de foc, la finalul carora fiecare a primit cate o nota din partea juratilor.

Chef FOA: "Un aperitiv extraordinar, un fel principal pe care sa nu il uitam niciodata si un desert care sa ne faca sa visam."

Prima runda a durat 75 de minute, iar aspirantii la titlul de Masterchef au gatit ca si cum viata lor ar fi depins de acest lucru. Emotiile au crescut cu fiecare secunda. Cei trei au fost sustinuti si de fostii concurenti, dar si de public. Tensiunea a atins cote maxime atunci cand preparatele au ajuns pe masa juratilor.

Citește și
chef FOA
RETETE DE CRACIUN cu Chef FOA. Malai copt in test, un preparat gatit pe meleagurile romanesti de sute de ani
Trucul prin care s-a câștigat marele premiu de peste 9 milioane de euro la 6 din 49. Biletul a costat 4.413 lei

Patrizia, despre preparatul facut de Odette: "Pentru mine e aproape perfect".

Chef Hadean: "Ciprian, farfuriei tale, din punct de vedere gustativ, ii lipseste contrastul."

Chef FOA, despre preparatul lui Tudor: "Umplutara era prea mare tocata si l-a facut sa fie brutal..."

Odette a primit trei de 9 si a castigat proba, dar razboiul culinar a continuat.

Chef Patrizia: "Aveti acum de gatit fel principal."

A doua infruntare dintre finalisti a fost castigata de Ciprian, care a avut parte de o surpriza: 10 de la Patrizia. Tudor a obtinut cel mai mic punctaj si a fost eliminat, dar a obtinut un curs gastronomic.

Tudor: "Am dezamagit pe toata lumea. De aia plang."

Ciprian si Odette si-au revazut familiie, apoi, cu forte proaspete, si-au etalat armele pentru ultima proba. Odette a primit laude din partea chefilor, dar, notele obtinute au clasat-o pe locul 2. Ea a castigat o saptamana de experiente gastronomice la o academie din Italia, unde va merge impreuna cu Ciprian.

Emisiunea de marti seara, dar si editiile trecute, pot fi vizionate integral pe voyo.ro.
 

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Reacția lui Jake Paul după ce a fost pălmuit de Mike Tyson la cântarul oficial + Ce a zis Iron Mike
FOTO Reacția lui Jake Paul după ce a fost pălmuit de Mike Tyson la cântarul oficial + Ce a zis Iron Mike
Citește și...
RETETE DE CRACIUN cu Chef FOA. Secretul banal, dar esential pentru un cozonac perfect
RETETE DE CRACIUN cu Chef FOA. Secretul banal, dar esential pentru un cozonac perfect

Cea mai interesanta experienta din calatoria culinara de Craciun a lui Chef FOA este, de departe, cea a prepararii desertului traditional, din zona Mehedinti.

RETETE DE CRACIUN cu Chef FOA. Malai copt in test, un preparat gatit pe meleagurile romanesti de sute de ani
RETETE DE CRACIUN cu Chef FOA. Malai copt in test, un preparat gatit pe meleagurile romanesti de sute de ani

Pentru ca nu stim sa ne facem temele, imprumutam multe preparate de la popoarele vecine. In acest timp, adevaratele comori zac uitate in satele noastre.

RETETE DE CRACIUN cu Chef FOA. Secretul cu untura de rata si ardei iute pentru un gust
RETETE DE CRACIUN cu Chef FOA. Secretul cu untura de rata si ardei iute pentru un gust "a la MasterChef" al sarmalutelor

Sarmale cu piftie, servite pe aceeasi farfurie. Pentru multi, combinatia intre cald si rece poate suna ciudat.

Recomandări
CE aprobă ajutorul de stat de 790 mil. € acordat de România pentru sprijinirea închiderii minelor de cărbune din Valea Jiului
CE aprobă ajutorul de stat de 790 mil. € acordat de România pentru sprijinirea închiderii minelor de cărbune din Valea Jiului

Comisia Europeană a aprobat o măsură a statului român în valoare de 790 de milioane de euro pentru acoperirea costurilor excepţionale generate de închiderea a patru mine de cărbune necompetitive din Valea Jiului.

Preşedintele regiunii Valencia recunoaşte că au existat erori în gestionarea inundaţiilor și își cere scuze. „Nu voi nega”
Preşedintele regiunii Valencia recunoaşte că au existat erori în gestionarea inundaţiilor și își cere scuze. „Nu voi nega”

Preşedintele regiunii spaniole Valencia, Carlos Mazon, a recunoscut vineri că au existat ”erori” în gestionarea inundaţiilor dramatice de luna trecută, şi a prezentat ”scuzele” sale pentru întârzierile în ajutorarea sinistraţilor, relatează AFP.

CE: Creșterea economiei României nu va fi nici la jumătate din cât se estima, în 2024. Deficitul va ajunge la 8% din PIB
CE: Creșterea economiei României nu va fi nici la jumătate din cât se estima, în 2024. Deficitul va ajunge la 8% din PIB

Estimarea de creștere economică a României a fost recalculată la Comisia Europeană, cu mult sub valoarea stabilită inițial. Pentru 2024, estimarea de creștere economică a României a fost revizuită de la 3,3 la 1,4%.