Ciprian este castigatorul MASTERCHEF, SEZONUL 5. Momente tensionate in finala, stropite cu lacrimi si pline de emotii

Ultima actualizare: 27-12-2014 07:39

Masterchef a ajuns la final, iar Ciprian a reusit sa castige marele trofeu, dar si cecul in valoare de 50.000 de euro. El a fost cel care a revenit in concurs, a profitat de a doua sansa si a transformat prazul in semnatura lui culinara.

Pe ultima suta de metri i-a convins pe jurati ca merita titlul de Masterchef, iar batalia cu ceilalti doi finalisti nu a fost deloc usoara. Si, asa cum era de asteptat, din finala nu au lipsit momentele tensionate, stropite cu lacrimi.

A fost o seara perfecta pentru Ciprian, care, la aflarea vestii, coplesit de emotii si cu lacrimi in ochi, a sarutat trofeul Masterchef. Inainte de a sti ca va fi marele castigator, intre el, Odette si Tudor s-a dus o lupta acerba. Au fost trei probe de foc, la finalul carora fiecare a primit cate o nota din partea juratilor.

Chef FOA: "Un aperitiv extraordinar, un fel principal pe care sa nu il uitam niciodata si un desert care sa ne faca sa visam."

Prima runda a durat 75 de minute, iar aspirantii la titlul de Masterchef au gatit ca si cum viata lor ar fi depins de acest lucru. Emotiile au crescut cu fiecare secunda. Cei trei au fost sustinuti si de fostii concurenti, dar si de public. Tensiunea a atins cote maxime atunci cand preparatele au ajuns pe masa juratilor.

Patrizia, despre preparatul facut de Odette: "Pentru mine e aproape perfect".

Chef Hadean: "Ciprian, farfuriei tale, din punct de vedere gustativ, ii lipseste contrastul."

Chef FOA, despre preparatul lui Tudor: "Umplutara era prea mare tocata si l-a facut sa fie brutal..."

Odette a primit trei de 9 si a castigat proba, dar razboiul culinar a continuat.

Chef Patrizia: "Aveti acum de gatit fel principal."

A doua infruntare dintre finalisti a fost castigata de Ciprian, care a avut parte de o surpriza: 10 de la Patrizia. Tudor a obtinut cel mai mic punctaj si a fost eliminat, dar a obtinut un curs gastronomic.

Tudor: "Am dezamagit pe toata lumea. De aia plang."

Ciprian si Odette si-au revazut familiie, apoi, cu forte proaspete, si-au etalat armele pentru ultima proba. Odette a primit laude din partea chefilor, dar, notele obtinute au clasat-o pe locul 2. Ea a castigat o saptamana de experiente gastronomice la o academie din Italia, unde va merge impreuna cu Ciprian.

Emisiunea de marti seara, dar si editiile trecute, pot fi vizionate integral pe voyo.ro.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO