Cea mai penibila ipostaza in care putea sa apara acest actor. Pozele facute dupa operatia estetica

Ultima actualizare: 15-10-2012 01:49
Mickey Rourke

Nu este un secret ca acest actor cunoscut a apelat de multe ori la chirurgia plastica, crezand ca isi prelungeste tineretea si isi recapata frumusetea. Iar o data operatiile nu i-au reusit, asa cum au putut sa constate fanii care i-au urmarit filmele.

Mickey Rourke a si recunoscut ca in 2008 si-a ales gresit chirurgul si de atunci se straduieste sa repare dezastrul facut de acesta.

Aceste fotografii au fost facute acum cateva luni, cand actorul de 60 de ani din “The Wrestler” s-a operat pentru ultima oara, dar arata ca si cum ar fi luat o bataie grozava.

In aceste imagini, Mickey Rourke are fata umflata, plina de vanatai si ochii umflati. Este greu de crezut ca un barbat s-ar expune de bunavoie la asa ceva, dar este incredibil ca si-a facut fotografii in aceasta ipostaza care apoi au ajuns, nu se stie cum, la marile agentii de presa de peste ocean.

Aceasta operatie este un ultim efort disperat facut de Mickey Rourke de a-si recapata chipul atragator pe care l-a pierdut incepand cu anul 1991, cand a devenit boxer profesionist, dupa ce cariera lui la Hollywood a intrat intr-un con de umbra. A revenit in filme pentru ca a fost sfatuit sa renunte la box din cauza unor probleme neurologice.

Am avut nasul rupt de doua ori, am facut cinci operatii, insa nu am mai aratat la fel”, a explicat intr-un interviu dat in 2009 actorul, explicand intr-un fel de ce a apelat la chirurgul plastician de atatea ori.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO