Catedrala Westminster: 100 de camere video BBC vor transmite nunta regala

Ultima actualizare: 28-04-2012 02:08

Din Islamabad, pana la Viscri, Sydney ori Buenos Aires, doua miliarde de pamanteni vor urmari in 29 aprilie la televizor ori pe internet nunta secolului de la Londra.

Evenimentul se va bucura de o acoperire mediatica demna de o Olimpiada. Numai BBC va avea pe teren 550 de jurnalisti si 100 de camere video doar in catedrala Westminster. Pana atunci, ziaristii nu o scapa din ochi pe mireasa.

Kate Middleton a fost zarita pe una dintre faimoasele artere comerciale al Londrei. A scos-o poate din casa o achizitie absolut necesara pentru luna de miere ori pentru trusou. Ori a profitat de una dintre ultimele ocazii de a se bucura de o iesire la shopping ca celibatara, neimpovarata de titlul princiar. Insotita de doi bodygarzi, care nu i-au carat sacosele, Kate parea relaxata si fara fite. Si vizibil chiar mai slaba decat la precedenta aparitie. De altfel, cei care au dat cu nasul de ea in magazin au povestit apoi ca, initial, Kate a incercat haine marimea 10, dar pana la urma a cumparat marimea 8, adica cea mai mica.

Paparazzii au aflat ca si-a luat niste pantaloni, doua bluze, farduri si o pereche de ochelari. Tot ieri, Kate a petrecut 4 ore la coafor, unde a incercat pesemne diverse variante pentru ziua cea mare.

Exact in acelasi timp, parintii ei luau pranzul cu regina la palatul Buckingham. A fost prima intalnire propriu-zisa intre suverana si viitorii socri ai nepotului ei, desi relatia dintre Kate si William dateaza de 9 ani. Insa acest lucru nu e iesit din comun: regina a intalnit-o pe Kate abia in 2008. Surse de la Buckingham au declarat ca atmosfera de la masa oferit de regina sotilor Middleton a fost destinsa si joviala.

Daca rochia, coafura si bijuteriile tinerei inca raman un mister pana pe 29 aprilie, in schimb, traseul pe care-l vor strabate fericitii miri in uralele multimii este de mult batut in cuie, fiind anuntat chiar minut cu minut. Nuntasii vor porni de-a lungul strazii Broad Sanctuary, apoi vor face la dreapta pe Parliament Street, dupa care vor trece pe sub Horse Guards Arch. Apoi fac la stanga si intra in linie dreapta, trecand pe langa Clarence House si ajungand intr-un final la Palatul Buckingham.

Regina i-a cunoscut pe parintii lui Kate, dupa 9 ani de relatie cu printul
 

Pe 29 aprilie, veti putea urmari in direct cea mai mediatizata nunta din istorie, intr-o editie speciala a Stirilor ProTV, precum si pe www.stirileprotv.ro.

Bomba de presa cu 10 zile inainte de nunta. Kate e insarcinata cu William?

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO