A uitat ca si-a pus silicoane? Coco-Pitzipoanca: Am fundul 100% natural

Ultima actualizare: 05-10-2012 05:39
Coco

De cand i s-a urcat faima la cap, Coco pare sa aiba probleme si cu memoria. Prin iarna declara ca a intrat un pic la service cu posteriorul, acum zice ca e natural.

 

"Primesc sute de emailuri pe site-ul meu in care sunt intrebata daca fundul meu e adevarat. Raspunsul e 'Da'! 100%natural tot! Mi-am marit sanii la 18 ani si e singura operatie estetica pe care mi-am facut-o", explica blonda Coco.

Starleta zice ca pe la 12 ani a devenit constienta de posteriorul sau deosebit. Pe care nu il considera "enorm", ci un pic iesit din comun, ba chiar povesteste ca sora ei si prietenii care vroiau sa ghiceasca viitorul il foloseau pe post de glob de cristal. Si adauga ca, datorita genelor, la ea  "muschii sunt deasupra fundului" si, de aici, dosul "in forma de inima".

La 18 ani, Coco poza deja pentru Playboy, cand un producator a tras-o de-o parte si i-a spus ca incepe sa se ingrase. De fapt, incepuse sa i se dezvolte poponetul. Coco a fost foarte dezamagita si s-a consolat abia cand l-a cunoscut pe sotul ei Ice-T, care a acceptat-o asa cum e si a convins-o ca e unica.

"Nici nu ma gandesc la o operatie la fund. Sunt impotriva. Deja trebuie sa fiu atenta cu sanii, dar pe fund te asezi, pe sani nu stai", e parerea sincera a lui Coco.

Blonda ne explica totul. Fundul e mare pentru ca s-a ingrasat, dar si pentru ca a facut exercitii speciale la sala. Zau?

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO