(P) Young Engineers, pionier al educației STEM pe plan international, acum și pentru copiii din România

advert

Young Engineers, fondată în 2008, a răspuns acestei provocări printr-un model educațional care îmbină teoria cu practica, destinat copiilor și adolescenților cu vârste cuprinse între 4 și 15 ani.

Prezentă în peste 60 de țări și recunoscută de instituții de prestigiu precum Harvard School of Education și Comisia Uniunii Europene, compania a devenit un etalon în domeniul educației STEM.

Programul lor educațional este conceput pentru a stimula interesul tinerilor pentru știință și tehnologie, pregătindu-i astfel pentru carierele viitorului.

Young Engineers răspunde nevoii de a integra educația în contextul realităților cotidiene ale elevilor. Prin metode de învățare interactive și angajante, copiii sunt încurajați să exploreze, să experimenteze și să aplice cunoștințele în moduri practice. Acest lucru nu doar că îmbunătățește procesul de învățare, dar îi și pregătește pe tineri pentru o lume în care tehnologia joacă un rol central.

Educația Prin Practică: Fundamentul Succesului Young Engineers

La baza succesului Young Engineers stă principiul că învățarea eficientă se realizează cel mai bine prin practică. Programele educaționale sunt structurate pe diferite grupe de vârstă, fiecare având un curriculum adaptat care stimulează curiozitatea și dezvoltă competențe esențiale. De la construcții simple pentru cei mai mici, până la concepte complexe de inginerie pentru adolescenți, fiecare curs este o aventură în lumea științei și tehnologiei.

Practic, la cursurile Young Engineers, copiii descoperă noțiuni din sfera stiinței și a tehnologiei prin intermediul structurilor motorizate, precum forța centripetă, diverse tipuri de transmisii, forța elastică, energia cinetică sau energia potențială. Jucându-se și experimentând, ei aprofundează cunoștințele generale de fizică, mecanică și inginerie, care sunt prezentate întotdeauna într-un context cultural prin discuțiile despre cei mai mari inventatori și oameni de știință cum ar fi Leonardo da Vinci, Arhimede, Isaac Newton sau Galileo Galilei.

Această abordare practică are multiple beneficii. În primul rând, ea permite elevilor să înțeleagă mai bine conceptele teoretice prin aplicarea lor în proiecte concrete. În al doilea rând, activitățile practice stimulează gândirea creativă și rezolvarea de probleme, competențe esențiale în orice domeniu profesional. În plus, prin lucrul în echipă pe proiecte, copiii învață să colaboreze și să comunice eficient, dezvoltând abilități sociale importante.

Un alt aspect important al metodei practice este că ea încurajează învățarea activă, elevii nefiind doar receptori pasivi ai informațiilor. Acest lucru îi ajută să dezvolte o atitudine proactivă față de învățare și să devină mai independenți în procesul educațional. De asemenea, prin abordarea practică, Young Engineers reușește să mențină un nivel ridicat de angajament și entuziasm în rândul elevilor, ceea ce este esențial pentru o experiență educațională de succes.

Inovația în Educație: Metoda „Edutainment”

Metoda „edutainment” adoptată de Young Engineers reprezintă o fuziune între educație și divertisment, oferind o experiență de învățare captivantă și interactivă. Această abordare inovatoare transformă procesul educațional într-o aventură plăcută și stimulativă, făcând învățarea mai atractivă pentru copii.

Prin integrarea elementelor de joc și distracție în procesul de învățare, Young Engineers reușește să capteze atenția elevilor și să-i mențină motivați. Aceasta este o abordare eficientă, în special în contextul generației actuale de copii, care sunt obișnuiți cu stimulare constantă și interactivitate. Metoda „edutainment” nu doar că facilitează învățarea conceptelor tehnice și științifice, dar le și aplică în moduri creative, consolidând astfel cunoștințele dobândite.

Impactul Young Engineers: Peste 50.000 de Elevi Fericiți la Nivel Global

Impactul Young Engineers asupra educației este incontestabil. Cu peste 50.000 de elevi fericiți la nivel global, compania a demonstrat că modelul său educațional nu doar că funcționează, dar este și profund apreciat de elevi și părinți deopotrivă. Recunoașterea internațională și testimonialele pozitive sunt mărturie a calității și eficacității programelor lor.

Young Engineers - Pionierii Educației Ingineresti pentru Tineret

Young Engineers este un pionier în domeniul educației STEM pentru tineret. Pentru părinții care își doresc o educație modernă, interactivă și practică pentru copiii lor, Young Engineers oferă o platformă unică. Aceasta combină învățarea practică cu teoria, încurajând gândirea critică, creativitatea și inovația. Elevii sunt îndrumați să exploreze și să înțeleagă concepte complexe de inginerie și tehnologie printr-o abordare ludică, care face învățarea distractivă și captivantă. În plus, Young Engineers pune un accent deosebit pe dezvoltarea abilităților de lucru în echipă și pe cultivarea unui spirit antreprenorial, pregătind astfel tinerii pentru provocările și oportunitățile viitorului. Prin această abordare holistică, Young Engineers nu doar educă, ci inspiră și motivează tinerii să devină inovatori și lideri în domeniul tehnologic.

Young Engineers, o companie inovatoare în domeniul educației STEM, și-a extins rețeaua prin stabilirea de francize în diverse orașe din România. Această expansiune demonstrează angajamentul lor de a oferi educație de calitate și accesibilă pentru tineri. Fiecare localitate listată dispune de o firmă reprezentantă Young Engineers, oferind astfel oportunități educaționale adaptate nevoilor locale. Datele de contact pentru fiecare franciză, inclusiv numere de telefon și adrese de email, sunt disponibile pentru Alba Iulia, Sibiu, Arad, Baia Mare, diferite sectoare din București, Cluj Napoca, Craiova, Galați, Brăila, Focșani, Iași, și multe alte orașe. Această rețea extinsă facilitează accesul la un curriculum educațional de înaltă calitate, pregătind tinerii pentru provocările și oportunitățile unei lumi în continuă schimbare.

Articol recomandat de sport.ro
VIDEO Imagini cutremurătoare! Accidentare horror în Valencia - Real Madrid: jucătorii au rămas încremeniți pe teren
VIDEO Imagini cutremurătoare! Accidentare horror în Valencia - Real Madrid: jucătorii au rămas încremeniți pe teren

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Semnele zodiei și universul floral
(P) Semnele zodiei și universul floral

În universul captivant al astrologiei, semnele zodiacale nu sunt doar indicii ale personalității și destinului nostru, ci și ghizi subtili către preferințele noastre estetice și sentimentele noastre.

(P) Asistenții virtuali pentru personalul companiei: Cum pot eficientiza procesele administrative
(P) Asistenții virtuali pentru personalul companiei: Cum pot eficientiza procesele administrative

Asistenții virtuali devin tot mai prezenți în mediul corporativ, reprezentând o soluție inovatoare pentru optimizarea proceselor administrative.

 

(P) Farmaciamea.ro a înregistrat o creștere cu 20% a cifrei de afaceri și își consolidează strategia omnichannel
(P) Farmaciamea.ro a înregistrat o creștere cu 20% a cifrei de afaceri și își consolidează strategia omnichannel

Expunerea la nivel național, investițiile în publicitate online, extinderea gamei de produse și optimizarea costurilor, toate acestea alături de alte strategii de business, au condus la creșterea cifrei de afaceri.

Recomandări
Specialiștii avertizează. Scumpirile sărăcesc România, deficitul bugetar va continua să crească
Specialiștii avertizează. Scumpirile sărăcesc România, deficitul bugetar va continua să crească

Scumpirile ne vor sărăci bugetele și anul acesta, dar și în 2025, în vreme ce statul va cheltui mai mult decât va avea în vistierie.  

Trei români au fost arestați în Spania pentru exploatarea altor români. Cum erau tratate victimele
Trei români au fost arestați în Spania pentru exploatarea altor români. Cum erau tratate victimele

Trei români au fost arestați în Spania, în regiunea Alicante, pentru trafic de persoane, după ce ar fi exploatat la muncă în ferme din Franța și Spania, timp de 2 ani, alți români.  

Rușii îl sfidează pe Vladimir Putin și continuă să vină la mormântul lui Navalnîi. ”În Rusia, după represiune, vine alinarea”
Rușii îl sfidează pe Vladimir Putin și continuă să vină la mormântul lui Navalnîi. ”În Rusia, după represiune, vine alinarea”

Liderii occidentali salută curajul miilor de ruși care au asistat vineri la funeraliile lui Aleksei Navalnîi, asumându-și riscul de fi suporta consecințe grave, pe loc sau mai târziu.