(P) Știți când se merită să cumpărați electronice? Ei bine, de Black Friday

Ultima actualizare: 22-02-2021 11:07
(P) Știți când se merită să cumpărați electronice? Ei bine, de Black Friday
StirilePROTV

De ceva timp vă tot uitați după un smart TV sau smartphone nou sau mai degrabă după o mașină de spălat rufe nouă? Mai așteptați un pic. În curând sosesc cele mai mari reduceri din an cunoscute sub denumirea de Black Friday.

 

Când este Black Friday 2020?

Vi se pare că Black Friday are loc într-o zi diferită în fiecare an? Aveți dreptate. Dacă nu vă amintiți data exactă, avem un pont foarte simplu pentru voi - verificați întotdeauna când, pică ultima vineri din noiembrie. Și veți afla data.

Anul acesta, Black Friday va avea loc exact pe 27 noiembrie. Dar asta nu înseamnă că nu puteți cumpăra în mod convenabil și mai devreme. În majoritatea magazinelor românești, aceasta perioadă de reduceri durează chiar și câteva zile.

Reduceri semnificative vă așteaptă chiar și în cea mai mare zi de cumpărături online din an, denumită Cyber Monday, care cade în ziua de luni de după Vinerea Neagră.

Achiziții avantajoase de electronice

În această perioadă cele mai avantajoase cumpărături sunt în special cele de electronice. Multe magazine de electronice oferă reduceri de până la 80% de Black Friday.

Deci, dacă ați tot amânat de ceva timp achiziționarea unui aparat electronic, smartphone sau laptop nou aceste câteva săptămâni vor merita cu siguranță așteptarea. Cine nu s-ar bucura dacă ar primi electronice sub bradul de Crăciun Magazinele se întrec la propriu pentru a oferi cel mai bun preț.

Vă întrebați dacă cumpărăturile sunt într-adevăr atât de convenabile? Da. Cu toate acestea - chiar și în acest caz, vă recomandăm prudență.

În legătură cu Black Friday, au apărut și practici neloiale ale unor comercianți în România. Prin urmare, înainte de a merge la cumpărături, verificați avantajele reale ale ofertei. Dacă ați căutat un anumit produs de ceva timp, cu siguranță veți ști care a fost prețul său real înainte de reducere. A

lternativ, îl puteți compara cu alți furnizori. Atunci când veți calcula prețul, nu uitați să includeți și costul transportului, care poate fi destul de ridicat pentru mărfurile mai mari. Oricum, cel mai bun lucru de făcut este să faceți cumpărături la comercianți cunoscuți și de încredere, cum ar fi Altex sau eMAG.

Altex Black Friday

Un Black Friday mai special veți găsi mai ales în magazinul Altex. Spre deosebire de clasica Vinerea Neagră din noiembrie, magazinul Altex organizează Black Friday chiar și de mai multe ori pe an.

Se poate întâmpla ca pe parcursul uneia sau a mai multor zile să puteți cumpăra produsul cu o reducere de până la 80% chiar și de mai multe ori pe an.

În același timp, puteți aștepta cu nerăbdare reduceri la întreaga gamă a magazinului Altex.ro în cea mai mare sesiune de shopping din an Altex Black Friday.


eMAG Black Friday

De asemenea, puteți aștepta cu nerăbdare cele mai mari reduceri din an în magazinul online eMAG. Și din moment ce eMAG dorește să aveți suficient timp pentru a alege cele mai bune produse electronice și nu numai la prețuri excelente, eMAG Black Friday durează chiar și câteva zile.

Vă puteți bucura de reduceri anul acesta de vineri, 20 noiembrie până duminică, 29 noiembrie 2020.

Și apropo, despre reducerile eMAG – nu este vorba doar despre eMAG Black Friday ci și despre o serie de promoții și oferte.

Dacă nu puteți sau nu doriți să așteptați până în noiembrie, utilizați voucher eMAG sau profitați de reduceri eMAG pe www.emag.ro.

Deci, cu siguranță se merită să așteptați ofertele la electronice de Black Friday, ce credeți?

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO