(P) Prăjitura cu Mascarpone, Fructe și Pandișpan Pufos
Momentele deosebite capătă un farmec aparte alături de o prăjitură cu mascarpone plină de savoare. Delicată și foarte fină, această prăjitură cu cremă de mascarpone și pandișpan te cucerește complet cu armonia de arome și texturi.
Dacă vrei să îi surprinzi pe cei dragi cu un deliciu inedit în zilele speciale, încearcă rețeta noastră de prăjitură cu mascarpone, fructe și Foi de pandișpan Boromir. Se potrivește de minune pe platourile pe care le pregătești pentru sărbători, petreceri sau alte ocazii. Servită alături de o cafea bună sau un ceai aromat, îți va îndulci complet clipele de relaxare petrecute cu familia și prietenii.
Clipe dulci alături de prăjitura cu mascarpone
Cu gustul său fin și textura foarte catifelată, brânza mascarpone transformă deserturile în adevărate delicii. Pentru a obține o cremă foarte pufoasă și mai bogată, te sfătuim să combini brânza de mascarpone cu frișcă.
În cazul în care vrei să obții un gust dulce-acrișor nemaipomenit, poți pregăti și o cremă de lămâie pe care să o amesteci cu crema de mascarpone. De asemenea, sosurile de fructe conferă prăjiturilor cu mascarpone mai multă prospețime și savoare. Așa că nu ezita să prepari și un sos de fructe de pădure, cireșe, căpșuni, vișine sau alte fructe pe placul tău. Îl poți folosi pentru a unge foile de pandișpan înainte de a întinde crema.
Simplu și delicios: prăjitura cu cremă de mascarpone
Rețeta de prăjitură cu mascarpone se prepară rapid și fără mult efort. După ce pregătești sosul de fructe și crema de mascarpone, mai trebuie doar să asamblezi prăjitura cu mascarpone. Iar la final o decorezi cu frișcă și fructe după cum îți place.
Pentru ca sosul să se îngroașe foarte repede, este nevoie să folosești amidon de porumb. Apoi trebuie să îl lași la răcit. Dacă îl folosești fierbinte, acesta va afecta textura prăjiturii. De asemenea, când prepari frișca, ai grijă ca smântâna dulce să fie foarte rece, altfel nu va ieși atât de fermă. Ți-am pregătit în rețeta de mai jos mai multe sfaturi pentru a obține un gust splendid.
Deserturi delicioase cu Foile de pandișpan Boromir
Cu Foile de pandișpan Boromir, prăjiturile capătă un gust inconfundabil. Aroma și textura lor pufoasă, ușor aerată, completează minunat crema de mascarpone. Foile de pandișpan Boromir sunt preparate din ingrediente de cea mai bună calitate, atent selecționate pentru ca tu să te bucuri de o experiență autentică.
Descoperă pe blogul nostru și rețeta de prăjitură cu lămâie, un alt deliciu bun de împărțit cu cei dragi la masa festivă. Tot acolo găsești o rețetă inedită de prăjitură cu cremă de ciocolată și pandișpan cu cacao ce promite numai amintiri dulci.
Găsești online Foile de pandișpan Boromir în magazinul boromirmarket.ro, unde găsești toate produsele Boromir pe care le livrăm în întreaga țară. De acolo poți comanda fursecurile cu unt Boromir prăjiturile cu aromă de fructe și multe sortimente de chec pufos Boromir. Gustul lor inconfundabil promite cele mai dulci momente și zâmbete împreună cu cei apropiați.
Ingrediente prăjitură cu cremă de mascarpone
• 1 Pachet Foi de pandișpan Boromir
Pentru sosul de fructe:
• 240g fructe de pădure proaspete sau congelate
• 40 ml apă
• 150g zahăr
• 3 linguri amidon de porumb (25g)
Pentru crema de mascarpone
• 600ml smântână dulce rece
• 170g zahăr pudră
• 2 lingurițe esență de vanilie
• 450g brânză mascarpone rece
Pentru topping:
• Fructe de pădure proaspete
Mod de preparare prăjitura cu mascarpone
PASUL 1
Pentru început, folosește un robot de bucătărie pentru a mixa fructele de pădure. Apoi amestecă într-o oală medie piureul obținut cu zahărul și amidonul de porumb.
PASUL 2
Sosul de fructe trebuie gătit la foc mediu până când începe să fiarbă. Nu ar trebui să dureze mai mult de 8-10 minute. Nu uita să amesteci încontinuu astfel încât să nu se lipească de oală. După ce s-a îngroșat și a fiert, mai lasă-l pe foc încă 1 minut. După aceea, îl poți lăsa la răcit.
PASUL 3
Într-un bol mare, amestecă smântâna dulce cu zahărul pudră și esența de vanilie. Mixează astfel încât să se formeze o frișcă ușor moale. Combină frișca cu brânza mascarpone, apoi mixează bine până obții o cremă pufoasă.
PASUL 4
Urmează să asamblezi prăjitura cu mascarpone astfel: pe un platou mare așază o Foaie de Pandișpan Boromir și unge-o cu sos de fructe. Apoi poți întinde un strat generos de cremă de mascarpone. Pune deasupra încă o foaie de pandișpan, presează ușor, apoi completează cu un strat de sos și cremă. Așază cea de-a treia foaie, apoi acoperă prăjitura cu crema rămasă. La sfârșit, presară fructele de pădure și ornează prăjitura cu frișcă. Bucură-te din plin de prăjitura cu mascarpone alături de familie și prieteni. Poftă bună!
Aruncă o privire pe boromirmaket.ro și alege dintr-o gamă variată de ingrediente de nelipsit cu care gătești cele mai savuroase rețete!
Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.